Friday, February 24, 2012

:: Mok Mok Frust Lisa Kawen ::

Huuuhhhh..sentap!!..boleh x tgh tgk2 entry pasal lisa & yusry kawen kan,tetibe out of nowhere, muke mok mok kat tepi muke mak nieh..siap tanye sape yg kawen tuh..n i said "Lisa & Yusry yg kawen la"..tetibe je muke berubah.."alaaaaaaa,nape lisa kawen..sedihnye aiiiiiii"..ngan muke2 tau bile ckp mcm tuh..n i was like "too bad..she's taken..huahuahuahuha"..then mok mok wat this one face reaction yg boleh mengundang gigi bini die terjah ke lemak2 tepu yg ade kat bdn tuh..comel gile muke..geram jer...gedik sungguh muke mok mok..bile ckp mok mok gedik,kite plak disalahkannye.."wife i kan gedik..i belajar dr u laaaa"..ish ish ish..ape lah nak jadik ngan suami zaman skang nie..hahahaa..gigit jari la lelaki2 kat luar sana tuh..

Selamat Pengantin Baru Yusry & Lisa Surihani..semoga berkekalan hendaknye hingga ke akhir usia..;D

u look so stunning n so gorgeous lisa..

12 comments:

  1. @watyz cantikkan..ade mcm aku x?..huahuahua..

    ReplyDelete
  2. YOLA ADA MACAM SYA JAA..KAKAKKAK..MOK MOK TERBAIKK JAA JELES.,KAKAKKAKA

    ReplyDelete
  3. @syawalsimpsons hahaha..mc xde je sue..hahah..mok mok jeles melampau2..xsedar bini dpn mata jer..hehehe..

    ReplyDelete
  4. amboi mok2 awk kan .. ado ati dgn lisa ye.. dh tu Falsya aka Rossa dia nak cmpak mano?

    ReplyDelete
  5. @fazilzura mok mok mmg gedix..kalah bini die..hehe..tp nasib baik la aiii remain dlm hati..cewahhh..hahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...