Wednesday, February 1, 2012

:: SYA ♥ U ::

Mencik betul tau!!!!..asyik kene tinggal jer..mcm la lari si Janda tuh..Janda tuh Baik la so mmg xkan gie mana2 pun..Janda yg Baik tuh duk situ ontok-ontok jer..korang je yg xnyempat2 xleh tunggu sehari..huuuuhhh!!!..sentap gegurl!!!..

Kalau sape yg penah baca entry si nana and si diah mesti tau kenapa jd mcm nieh..ye laaaaaaa,boleh x dieorg gie berjimba-jimba kat Janda Baik without me!!!!!..sama je ngan nana keding!!!!..3 kali 5 jer..ye la 3 sbb 3 org..pastu lg nak tagged aiii kat FB gambo2 dieorg kat Janda Baik..ntah ape2 kan..siap ngan gambo durian n manggis lagi..dh la manggis tuh peberet mak sepanjang zaman..uwaaaaa!!!..

nampak x?..mana x sentap..konon2 ingat la ape laaa...uwaaaaaaa!!!!!!...
Nana Mia,Nana Keding n Diah..korang kene belanja aku durian ngan manggissssss!!!!..aku x kireeee!!!!!..


8 comments:

  1. ala..sian ko kan.. xpe la nanti kan nak wat bbq kat sana. diah ade ajak aku. tp aku x tau la yg lain2 bg aku ikut ke idak + kena ke ngan time aku nanti. hehhehe

    ReplyDelete
  2. @watyz sian kan aku..ko leh gie tp ko kene bwk manggis 3 kilo utk aku melantak..hehehe..dtg ar waty..memeriahkan lg suasana..

    ReplyDelete
  3. itu bkn melantak tp buruk lantak la weh! hahahha
    sblm smpi kat Janda Baik tu, anak2 aku dh keje kan BAIK2 buah2 tu nanti... hahahha

    ReplyDelete
  4. @watyz bkn mentekak darah ker?..hahaha..alaaaa...ko sorok la buah2 tuh..

    ReplyDelete
  5. ololooo siannya falsya.. nasib badan.. nak wat camne kan..hahhah

    ReplyDelete
  6. @IntaNBerliaN itu la..nak wat canner..redho jer la..sediihhhh..hahah..

    ReplyDelete
  7. suka tengok pic tue..
    kreatif dan menyelerakan..
    kesian falsya kena tinggal lagi..

    ReplyDelete
  8. @Cute Mum kan..kalau dpt makan lagik suke..hehe..dieorg mmg suke tinggal2..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...