Wednesday, February 1, 2012

:: Cahaya Keorenan Baby GenGen ::

Malam bile ntah kuar ngan mok mok..sbb BFF mok mok ajak minum..my car park outside the gate so bwk my car la instead of mok mok's car..malas nak bukak tutup gate sebenarnye..hehe..my baby gengen skang nie kalau drive pun pegi balik keje je..unless if keluar nak hangout ngan all my gurlfriends and BFFs without mok mok, baru la drive kete sendri..but if ade gie mana2 n mok mok follow mmg drive kete mok mok la..mok mok la yg drive tp..mem duk sebelah je..hehe..

So malam tuh bile nak keluar, (if keluar pakai kete mak pun mmg mok mok yg kene drive..hahaha) mok mok start engine n dh on lampu semua kan,pastu nmpk cahaya kat dlm baby gengen aiii santek sgt..mcm best je tgk cahaya2 lampu meter,air-cond, radio, segala2 button n jam..coz keliling time tuh mmg gelap..kate pun malam kan..so mmg itu je pun yg nmpk menyala..hehe..ape lagik,mmg terus snap la gambo..sbb suke tgk lampu2 tuh..dr dulu lagi pun..kalau drive sorang2 malam2,gelap2 mesti skit2 nak tgk..nak snap gambo xleh..sbb tgh driving..hehehe..
gile gagah perkasa baby gengen mak nie dr dlm..hahahhaa..

2 comments:

  1. sekali pntang td,.. yg meter tu ingat mata burung hantu..hihihii

    ReplyDelete
  2. @IntaNBerliaN aah la..baru saya perasan..selama nie x penah perasan pun..hehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...