Monday, February 27, 2012

:: Sea World @ Gold Coast, Australia - Part 1 ::

Kat sana, bus la yg kiteorg naik nak ke hulu ke hilir..kalau kat kl xde makna nak naik bus..mau nye mok mok nak naik..penah sekali teringin sgt naik putra tp mok mok xnak..sedih gegurl..haha..gie theme park pun naik bus jer..bus kat sana serious senang..nak tunggu pun x lama..siap ade schedule bus lg..kalau terlepas bus kite akan tau kul brape the next bus..n they are really punctual..if let say, kul 9am, 9am la bus akan smp..

Our first theme park was Sea World..sbb before gie sana,mok mok ade beli tiket 2 theme park online..satu Sea World n satu lg Movie World..so kene gie Sea World dulu dptkan pass then baru leh gie Movie World...dari situ kene naik bus no 750 n tambang 10.40 dollar for 2 person..mmg bus to direct gie sana..so xyah risau ape2 pun..xyah risau nak kene turun kat mana,nak crk Sea World tuh kat mana..mmg bus 750 nie benti kat dpn Sea World..xde la betul2 dpn, but u still boleh nmpk Sea World..

 ticket to Sea World

Disebabkan mok mok dh purchased awal2 ticket tuh,so die just tunjuk voucher kat org tuh,then die akan bg entry pass..siap snap muke lg okayh..

 SEA WORLD
Our pass..gile x senonoh muke..hahahaaha..

Bile dh masuk, first skali yg kiteorg nmpk was Penguin Encounter..mmg harus la masuk kan..hehe..

 nmpk x the differences between my hand n mok mok's hand..;p


*To be continue*

8 comments:

  1. NEXT ENTRY...ALA...BARU NGAH SYOK2 TENGOK JAA...

    ReplyDelete
  2. @syawalsimpsons heheh..suspen x nak tunggu yg next?..hehehe..

    ReplyDelete
  3. wah wah wahhh...honeymooonnnn ke main korang yeee :p

    ReplyDelete
  4. @amiey lee hahaha..name je honeymoon tp mcm more to jln2 jer..hehe..

    ReplyDelete
  5. @~diAhOntHeblOg~ sgt panas..pakai sunblock pun xjln..abis kulit aii yg putih gebu nieh..hahahaha..tititititittttttt..

    ReplyDelete
  6. alahaiii siap tempek gambo lg dkt pass..hihii.. bagus tol tmpt tu.. lps tu, pass tu kita blh amk bwk balik la kan.. leh wat kenangan..hihii

    ReplyDelete
  7. @IntaNBerliaNitu la..memula xtau..tuh yg gambo x semenggah tuh..hehehe..boleh bawak balik pass tuh..siap frame lg nnt..ngeee..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...