Wednesday, February 29, 2012

:: Stupid Nanny!! ::

Even ko keje as pengasuh,doesn't mean ko leh wat anak2 org suke2 hati..kut ye pun ko marah ngan majikan ko, xyah la nak lepaskan kat budak2 tuh..dieorg xtau ape2 kut..nak kate korang nieh bodoh, mcm bangang pun ade..nak kate bangang, bengong pun ade..senang cite skang nie semua tuh ko ade..otak patut duduk kat kepala..yg ko letak otak kat kepala lutut tuh ape jadahnye..kalau anak ko org wat mcm tuh ape ko rase..xkan ko gelak je kut..mmg korang 2 ekor xpatut dipanggil manusia..nak panggil binatang pun xpatut sbb ade je binatang yg sayangkan anak walaupun bkn anak dieorg..level ko tuh lagik bwh dr binatang..mcm tuh punye hina korang nie tau..eeee,marah nie marah nie..geram nieh geram nieh..

Kejam betul pengasuh tuh..kesian kat budak2 yg x tau ape2 n x bersalah tuh..tgk gambo pun dh cukup sayu dh bile kene wat mcm tuh..yg lagi kurang hajar dieorg boleh record n spread kan video tuh..WTF!!!..haaaa,kan mak dh keluar ayat2 mcm tuh..sbb geram sgt tau..xleh bayangkan kalau anak sendri yg kene..eeee,tp serious kalau la mak ade anak n this kind of stupid things happened to my kids, mmg lunyai dieorg tau..xyah anak sendri la..even anak buah yg kene pun mmg abis la mangkuk2 tuh..lembut ade tahapnye..i can really do something yg beyond my control..so don't mess with me..

stupid la they all!!!..

14 comments:

  1. sue dah tengok dah videonyer mmg sangat la kejam..marahkan majikan...bebudak tu jadi mangsa..

    ReplyDelete
  2. mmg stupidos n kurang ajar la... ain dr semlm tertekan tgk video nih... kalau la leh jumpa mesti ain da kapan kan mangkuk hayun tu... wat balik ape yg die wat kat baby2 yg tak bersalah tu... :(

    ReplyDelete
  3. @syawalsimpsons sgt sgt sgt kejam kan..dieorg nie xde perasaan ker?..pelik betul..

    ReplyDelete
  4. @Bunga Bunga Cinta eee..sama la ain..kalau jmp la,mmg pendek umur dieorg time tuh..kaankan pastu tanam 5 minit..hahaha..

    ReplyDelete
  5. xsampai hati tengok video ni sampai habis..sedih dan geran sesangat..sapelah pengasuhnya kan..teringin plak nak tgk sape dia..

    ReplyDelete
  6. geram sangat tengok..kesian kat bebudak kecik tue..dah la tak bersalah, jadi mangsa plak

    ReplyDelete
  7. @sue zainun kan..sure punye mesti ramai nak tengok muke pengasuh tuh..sbb semua org geram..

    ReplyDelete
  8. @kayrul-shah itu la pasal..nape die x bedung ngan tutup mulut majikan die jer..ngan bdk2 brani la..sbb xmelawan..cube crk sama size..baru la ngam..kan..ehh,terover plak..hehe..

    ReplyDelete
  9. gle btol!xde hati dan perasaan sungguh!

    ReplyDelete
  10. tau x..budak2 tau yg buat ni..ptot la ko keje jd pengasuh je..otak xde..blaja takat skolah rendah je kot..

    ReplyDelete
  11. @~diAhOntHeblOg~ sbb tuh la dieorg xde akal sbb sekolah rendah pun x abis agaknye..stupid damn ass!!..geramm jer aku nengok..

    ReplyDelete
  12. sian kan tgk budak2 dorang wat gitu.. kalo la mati time tu apa la nak jawab nanti...

    ReplyDelete
  13. @watyz mmg kesian..aku rase kalau bdk2 tuh mati mau xcukup tanah nak larik..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...