Wednesday, February 8, 2012

:: Sayang Mok Mok ::

Last Sunday, pening kepala sangat2..tetibe plak kene migrain attack..sakit x hengat..mmg tido je la keje..dr pagi kut sakit..malam pun still sakit lg..ari Isnin dh nak gie Janda Baik ngan all my gurlfriends..mmg x larat sgt2..mok mok ade ckp kalau nak gie kene siapkan a few task yg die bg..gosok baju mmg 1 of the task yg mok mok suruh wat..dh 2 minggu x berusik sbb every weekend ade je hal..hehe..

Sunday tuh mmg dh start gosok baju dh sbb ari Isnin nak berjimba..last2 kapla sulah ale pinin la kan..terus stop gosok baju n baring2 dulu..ckp ngan mok mok sakit kepala..mok mok suruh baring n tido dulu..tido kan..ape masalah..hahaha..sambil2 tuh mok mok picit2 pala then terus gone..bile terjaga je,celik je mata tgk mok mok tgk baekkk punye menggosok..tanjat gegurl tau!!..hehe..rupe2nye die sambung gosok baju yg bini die dok tinggalkan before tido..hehehe..terharu rase..serba-salah pun ade..suruh mok mok stop tp die insist nak wat gak..ade gak la mak kate nak sambungkan gosok tp kita plak kene marah sbb kepala pening2 lg nak paksa wat keje katenye...touching gegurl ngan mok mok nie..hehehe..


Abis baju dlm almari semua die gosok..hehe..yg x payah gosok pun die gosok..rajin sgt u'olls..hehe..keluar semua peluh jantan sbb gosok baju..;)

"SAYANG MOK MOK"

8 comments:

  1. sayang mok mok jugak la..kikikikiki....terbaikk tu mok mok tu...sayang bini...

    ReplyDelete
  2. @syawalsimpsons mmg terbaekkk..satu almari die gosok baju..hehe..

    ReplyDelete
  3. hahaha kalau laki aku takde makna gosok dah... habis almari dia tunggang terbalik dia kejekan hahahahhaha tak kose nak lipat balik

    ReplyDelete
  4. alololo..mok2..so sweet..nnt suh gosok baju haku gak ye..penuh 1 lemari gak..hahahaha

    ReplyDelete
  5. hihii.. ni yg best dpt hubby cm mok mok ek falsya..hihii

    ReplyDelete
  6. @amiey lee hehe..laki aku tuh baru minggu lps mcm tuh..terkejut gak..kalau mak mertua aku nampak mesti ingat laki aku kene dera..hahaha..

    ReplyDelete
  7. @~diAhOntHeblOg~ sweet la sbb nak bg aku berjimba ngan korang senin esoknye tuh..hahaa..

    ReplyDelete
  8. @IntaNBerliaN time nie la pun..kalau kepala xsakit time tuh mmg kene kerah gak gosok baju..haha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...