Friday, February 24, 2012

:: First Night @ Surfer's Paradise ::

Bile masing2 dh terjaga dr tido sbb keletihan yg teramat sgt tuh, kiteorg terus mandi2, siap2 then terus gie jalan2 jap kat bawah..nasib baik la duduk kat Surfers Paradise..dekat skit nak berjalan gie sana-sini..walking distance je semua..malam tuh jalan2 kat beach..n x byk pun snap pic..sbb mcm x best je sendri yg amek gambo..org2 local kat sana very friendly tau, if let say dieorg nmpk kite tgh nak amek gambo kan, tetibe je die sendri yg offer diri nak tolong amekkan gambo..bkn sorang dua tau.tp ramai la yg meng-offer-kan diri..seriously friendly..;D

 mok mok kate muke time nie pelik..haha..mcm spastik..
the Champion of Australian Sand Sculpting Championship

Xbyk kan amek gambo..sbb kadang2 x teringat pun..hehe..kadang2 tuh malas..hehee..mane yg ado je la ye..;D

14 comments:

  1. @syawalsimpsons hehe..tp yg x best sbb asyik syok sendri je bile nak amek gambo..

    ReplyDelete
  2. best jln2 kt beach mlm ari..tp tk sejuk ke pki short je

    ReplyDelete
  3. @mama tisya best je..sejuk mmg sejuk tp sejuk still boleh terima..mcm angin sepoi2 bahasa jer..;)

    ReplyDelete
  4. @SyaNa sekali nie je kut mak gie obersea..mahallllll..hahaa..

    ReplyDelete
  5. Bile ntah aku nak g negara omputih ni

    ReplyDelete
  6. @Nana kite kan dh gie gold coast sesama tp bezanye xde omputih..hahaha.

    ReplyDelete
  7. jln2 dkt beach ambik angin mlm mmg best kan..

    ReplyDelete
  8. @IntaNBerliaN best..angin best jer..sejuk sejuk jer..hhehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...