Tuesday, August 14, 2012

:: -__- ::

Sepanjang bln Ramadhan nie xpenah lagi buka pose berdua ngan mok mok..kalau tahun lepas at least ado la jugak..skang nie kan, hurmmmm, nan hado..saje2 je propa ngan mok mok yg kiteorg xpenah buka pose berdua..kate pun gedik kan..redha je la wahai mok mok dh kalau bini u nie mcm nie, nak buek camno..pose dh nak abih dh nie haaaa..bile tahun la agak2nye dpt buka pose berdua je nie..janjinye jumaat nie tp jumaat nak buka kat umah mak sbb time tuh semua org ade kat umah..

Arinie ngan esok xleh nak buka pose sesama sbb arinie gegurl ikut mok mok gie buka pose kat Hilton KL Sentral..esok plak ikut mok mok lagi buka pose kat One World Hotel..dua2 nie sekali ngan member2 office mok mok..jumaat umah mak gegurl ..sabtu plak mok mok kate nak buke umah....uwaaaaaa, mmg xde harapan la nak berbuka berdua..sobss sobsss..

Petang nie balik keje kene redah jalan yg xtau jammed ke idok kat jalan semantan tuh..sbb pagi td gegurl antar mok mok gie opis..pastu balik kang kene amek mok mok sbb kan nak gie berbuka kat area KL Sentral tuh jugak..nak drive 2 kete mcm leceh je sbb nnt end up jmp jugek..kalau gegurl drive kete gegurl sendri, mok mok kate park kat building SSM..dh kalau mcm tuh, baik je la gegurl drive kete mok mok..samo gak nnt kene park kat situ..bile balik nnt leh la together2..padahal malas nak drive sebenarnye..kuikuikui..

Esok pun samo gak kene jadik mok mok nye driver..ecehceh, dan2 je driver padahal mok mok gak yg drive ..bile nak ke opis gegurl je yg gegurl drive..auta je lebih..konon2 nak mintak simpati la tuh..xsenonoh punye budak..budakkah?..wakakakaka..biar umur tuo, jgn muko yg tuo..jgn xtau ade yg ingat gegurl nie 23-24thn tau..jgn muntah okayh..huuuhhh, jeles la tuh..wahahahahha..

Mmg pose lain tahun la dapat berbuka skali ngan mok mok nie..;(



10 comments:

  1. aloo sianyer Gegurl.. busy betol gegurl nih.. Tak per InsyaAllah tahun depan kan ade lagi..

    ReplyDelete
  2. ciannya dia... xpe xblh buka sama2 nga mok mok... blh ngedate sahur sama2 nga dia kan???

    ReplyDelete
  3. ksiannye..sabo je la..
    cube lagi thn depan, insya-Allah
    ngee~

    ReplyDelete
  4. alololo. siannye dia....

    tkpe lom de rezki ...

    ReplyDelete
  5. nory ingat umur gegurl baru 18tahun...auwww mude gitu kan...meh duit raya...hehehe

    ReplyDelete
  6. ala cian nyeeeee.....

    try thn depan , tp kut2 ber3 kan .. aci ?

    ReplyDelete
  7. alooo kesianya dia...
    takpelah lain kali ...takpun ajak mok2 puasa time nak ganti puasa..dapat buka bersama

    ReplyDelete
  8. takpe nanti buat puasa enam sama2 so blh la buka puasa sama2...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...