Wednesday, August 1, 2012

:: Yusuf Taiyob ::

Iklan Yusuf Taiyob nie mmg sgt2 legend la..kalau bln puasa xdgr iklan Yusuf Taiyob nie mcm xlengkap je rase..something is missing la senang cite..

Mok mok gegurl yg mengong tuh kan everytime kuar je iklan kat radio or kat tv mulalah imitate suara pmpn yg berbisik tuh..ngan gaya2 tangan skali mok mok wat..siap ngan expression muke lagi yg xtahan tuh..padahal org yg berckp dlm iklan tuh relax je..mok mok lak yg propa lebih..nggeeeee..nasib baik la cinta hati..;)))))))))

Kan entry gegurl semalam posto2 tuh..tetibe kan semlm mcm nak praktikkan la kat mok mok..time tuh mok mok dh landing baekkkk punye atas katil smbl tgk tv..pastu gegurl ckp la ngan mok mok,

Gegurl : sayang, esok i nak kirim satu bende leh x?..nnt u tlg belikan..i tingin la..
(time nie nak tergelak tau tp tahan je)
Mok mok : aaaaa, nak beli ape?..
Gegurl : beliiiiiii...alaaaaa kene bisik xleh bising..hahahahahahaha..
( time nie gegurl dh gelak gile2 dh tau)
Mok mok : *Blur* *Sambil garu kepala*
Gegurl : kahkahkahkah..wakakakakakakaka..hahahahahahahaha..heheehheehe..
hahahahahha..muahahaha..
Mok mok : tah pape ntah..belum ckp lg dh gelak2 sakan..

Serious ssh tau gegurl nak bisik ayat Yusuf Taiyob tuh kt mok mok..mulut dh rapat dh kat telinga mok mok konon2 nak bisik la kan..tabahkan hati jugak nak ckp tppppppppp xleh..gegurl gelakkkkkk je smp kuar2 air mata..ape yg geli hati sgt ntah..mok mok smbl ternganga pandang bini die yg gelak xtentu passl..sekali sekala terkeluar ayat,"mengong" ngan "tah pape"..

Ade la dekat 6 minit gegurl duk gelak2 mcm org gile..yg mok mok asyik buat muke blur n garuk pala sbb xpaham ape2..tgk je bini die yg gile nie duk gelak2 smp kesudah..selepas cubaan yg ke brape ntah, gegurl tabahkan hati lagi nak bisik kat telinga mok mok tp end mesti tersembur gelak n end up mesti x terckp..wakakakakakaka..last2 dpt jugak ckp tp dgn tergelak2..seksa wooooo nak ckp padahal nak ckp YUSUF TAIYOB je kut..kihkihkih..mmg pastu kene mengong la ngan mok mok kan..pastu die malas nak layan terus tgk tv..wahahahahahahhaa..


Cer try wat kat husband u'olls mcm mana gegurl try nak bisik ngan mok mok..boleh x?..ke gegurl sorang je yg bengong xleh nak bisik ayat YUSUF TAIYOB tuh kt telinga mok mok..hehehe..

8 comments:

  1. Hheeee... Tp tula kan taktau apa motif iklan tu sebut secara berbisik kan ;)

    Nanti nak try test tengok..wahahaa ;D

    ReplyDelete
  2. nnti lain jadinya bila bisik2 nie
    .....hihihiii

    ReplyDelete
  3. @Myra Jay ntah la Myra..pelik gak tau..nape kene berbisik...hhehe..

    cer try..hehe..

    ReplyDelete
  4. hahaha...pecah perut rasa...kelakar giler!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...