Monday, August 13, 2012

:: Monday Madness ::

Betul2 lemau la arinie..last weekend mmg weekend yg sgt2 exhausted..mcm rase x cukup je masa..mmg packed la masa weekend lepas..xsempat nak berehat pun..mana xnye, sabtu gie antar kete mok mok gie polish..pastu terus shoot gie Gardens..dh kalau kat sana mmg xsah la kan kalau x singgah Mid..jalan2 sana tp xde bende yg menarik so xde ape2 utk gegurl last weekend..sobsssssss..xpe2 la..weekend nie ade lagi satu hari je lagi before raya..wakakakaka..

Ahad plak gie antar kete my MIL gie polish..rushing here and there..sri gombak - selayang - hartamas - selayang - sri gombak - keramat - wangsa maju - hartamas - sri gombak - danau kota - sri gombak..makkk aiiiiiii..byk gile tmpt..kuar 1.30pm smp umah kul 1.30am..gilosssssss..penat gile wehhhh...tuh yg wat lemau nie ari Isnin nie..rase mcm nak sambung je tido tau..*yawn*

Mmg betul2 Monday Madness la arinie..

19 comments:

  1. sabar ye falsya....

    fasz plak liat nak g keje ..hehe ~ rasa nk cuti je .. hehe byk bende tak buat lg >_<

    ReplyDelete
  2. Samalah kita.. Ya Allah malasnye.. Allah jer yang tahu..

    ReplyDelete
  3. ye la...takde mood nak keja dah..mood nak raya ada la..

    ReplyDelete
  4. xsempat nak monday blues hari ni....keja melambak2...=P

    ReplyDelete
  5. akak yang bace nie pun terase kepenatan sya tu hehehe...

    aperpun take care :-)

    ReplyDelete
  6. perghh...sana sini situ siti...memang penat...

    ReplyDelete
  7. Padat betul aktiviti hari minggu :)

    ReplyDelete
  8. @Afasz kan fasz..malas betul nak gie keje..;(

    ReplyDelete
  9. @Nurul Akmal tau xpe nurul...mmg kemalasan melanda diri nie arinie..;D

    ReplyDelete
  10. @mummy_ayu sbb mood nak raya menebal la malas nak keje..hehehe..

    ReplyDelete
  11. @pinky alaaa, ye ker?..lg la xbest ari isnin byk keje..hehe..

    ReplyDelete
  12. @♥cikmOt♥ mmg siti situ sana sini la kakak...hahaha..

    ReplyDelete
  13. @Myra Jay sabtu ahad mmg padat la schedule..

    ReplyDelete
  14. Kecian kat gegurl.. Bykkan bersabar yer :)

    ReplyDelete
  15. @♥ ROS ♥ skang nie rase nak tido jer..hehe..

    ReplyDelete
  16. mak aiiiii kamuh.. berjalan sakan!

    ReplyDelete
  17. Samalah kita..Bulan puasa tahap kemalasan memang memuak-muak... Allah jer yang tahu..Sabar..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...