Friday, August 10, 2012

:: Ketandusan Idea ::

Adeh, bln pose nie mmg ssh betul idea nak masuk..nak taip ape pun xtau nak taip ape..mencik betul tau!!..lagi satu ngan migrain ngan sakit wanita lagi..lenguh rase bdn2 nie..xlarat rase..nak balik!!!!...nak usik keje pun mcm malas jer..uwaaaaaa!!..

Ape plan u'olls for this coming weekend?..weekend nie nak antar kete mok mok plak gie polish..pastu kiteorg nak gie Mid Valley..yeayyyy!!!..shopping timeee!!!..weehuuuu!!!!..tetibe je dh rase baik bile dgr nak shopping...xsenonoh betul..hahahaha..walaupun mok mok kate utk gegurl dh xde dh budget sbb minggu lepas dh shopping sakan kat OU, tp harap2 itu semua omongan kosong jer..mcm ari tuh la, yo yo oooo je kate xleh shopping bagai tahun nie, alih2 tersakan plak jadiknye..mudah2an murah la rezeki gegurl weekend nie..untung2 dpt lagik baju..kuikuikuikui..

Pastu petang plak after Mid nak antar mok mok gie amek kete die then gegurl terus gie OU nak ber-IFTAR dgn my future biras..phewitttttt..can't wait!!!..our first date ever!!!..hehehe..mok mok xikut sbb gegegurls jer..chian mok mok kene tinggal..tp of course la gegurl gie atas keizinan chenta hati aiii tuh..maybe ber-IFTAR kat Delicious OU jer kut..sbb gegurl nie ssh skit kalau nak makan ber-buffet nie..pastu plak ngan campur banyak pantang larang lagi..so sudah nye ke Delicious la kami esok..ngeeeee..

Tetibe teringat dessert2 kat situ..bread pudding..sedapnyeeeeeeeee.....


12 comments:

  1. adoi, tetiba jadi lapar...caner???

    ReplyDelete
  2. bestnya...kita tak sopink baju raya lg ni...bj yg tempah pun xtau bl siapnya...=(

    ReplyDelete
  3. weeee!! jumpa esok! bebeh, i dah call delicious banyak kali tapi tak dapat lerr.. huahuahua.. esok je laa kita try book table eh? kalau tade table time berbuka, kita makan2 laa light2 dulu. ok dak?

    ReplyDelete
  4. MID? Gerenti sesak esokk... huhuhu

    ReplyDelete
  5. sok nory dah start nk mengemas umah, sbb mggu dpan nk raya dh, tkut x sempat, tpppp baju raya x beli lg, mlm raya kot baru serang jalan TAR..hehe

    ReplyDelete
  6. pavlova kat delicious pun nmpk mcm menarik tau

    ReplyDelete
  7. Mudah-mudahan dapat shoping lagi ye esok..

    Jgn isau hubby faham sangat dah dengan isterinya tu :)

    ReplyDelete
  8. One utama dekat ngan rumah Nurul tu gegurl.. Tapi musim musim nak raya camni, malas nak g sana.. jalan jem..

    ReplyDelete
  9. ada jugak xtvt dikk
    akk kalau weekand duk layan tb ajelahh huhuh
    sbb sopink moping niee dah siap awal2 .. ;)

    ReplyDelete
  10. lelaki memang macam tu.. kata x payah beli, tp kalau masuk shopping complex, mesti ada jer peruntukan utk isteri.. hihihi..

    ReplyDelete
  11. insya allah...nanti gegurl dapat baju baru lagi hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...