Wednesday, August 1, 2012

:: Mak Buyung VS Lampu IKEA ::

Semalam tgh baik pun berborak2 kat kiteorgnye group wassup wassup kan, alih2 mak buyung send satu image kat situ..ingat ape bende laaaa..sekali tgkkkkkk, ya ALLAH, mcm tuh pun boleh ke?..nak tau mak buyung aka nana keding tuh wat ape?..

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


 Lampu tuh lampu yg gegurl bg kat nana keding time wedding die..beli kat IKEA..alih2 tgk la apo jadik kek lampu tuh..tompek dio buek gantung tudung dio tuh haaaaaaaa...adeh, sabau je la..hahahahaahhaha..

19 comments:

  1. hahaha....kreatif sgt mak buyung ni.....=P

    ReplyDelete
  2. ok la tu pasni port atas gak...lalallalal

    ReplyDelete
  3. dah xde tempat nk gntung...nk letak bwh nnti komot lak tudung tu...hihiii

    ReplyDelete
  4. mak buyung x larat nak gantung elok2.. hihihi.. tu yg lampu jadi mangsa..

    ReplyDelete
  5. Hheee, kreatip la tu, serbaguna :)

    ReplyDelete
  6. 2 in 1..x da la nak mmbzir..haha..

    ReplyDelete
  7. @syawalsimpsons haha..mak buyung tuh asal boleh jer...kuikuikui..

    ReplyDelete
  8. @Zana Adieyza mcm tgh sarat je mak buyung tuh..wahahaha..

    ReplyDelete
  9. @mummy_ayu hehehe..tau xpe..asal boleh jer..;p

    ReplyDelete
  10. @Myra Jay ahahaha..pasnie die gantung petai plak..hahaha..

    ReplyDelete
  11. @churippu farah hahaha..xde de farah..kalau dh mengong mmg macam tuh..;D

    ReplyDelete
  12. hahaha comel jer mak buyong nih...

    ReplyDelete
  13. kreatif la nana keding ni. huhu~ umah ala2 otel ni.

    ReplyDelete
  14. naseb ada 2 cabang jek lampu tu..
    kalu ada bercabang2, dah macam pokok krismas plak nana kedin gbuat, hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...