Monday, August 6, 2012

Ehem2..sy bukan GEGERL BENGONG.. :P

Muahahahahhahahahahaha...kasi gelak besar dulu..mari gelak..
hahahahhahahahaa...
wakakakkakakkaa....

sory la arini gegerl bengong tu mogok..so aku guna akaun die tlg update..ekekeke...
Nama sy DIAH..sy adalah HACKERS terhebat zaman ni sbb berjaya menyebarkan post sebegini..
Puiiii...perasan benar bunyinyer..maap la yer pd kwn2 yang kenal kite tu..
kite pemalas la nk buat blog baru..

perkembangan terbaru kite yek? kite sehat walafiat...
kite sunyi kwn2 semua da kawen...kesian kite..da la selalu luang kan masa ngn gegerl bengong ni, pastu mak buyung baru tu, mia ngn mak die yang dah jd tokey sarang semut tu..

ok la..nk chow dlu..gegerl bengong tu login jap g..abis la die tau..
tata u olls..


12 comments:

  1. sengal punyer diah...kakkakakak...windu samo kamooo diah oit...cecepat la kawen..join club..tak la sunyi sekarang ni...kakakakakkak...

    kalo gegerl bengong tu tau..masak la kamoo diah...

    ReplyDelete
  2. astaga...kena hack ngan diah...hahaha

    ReplyDelete
  3. Alamak dah kena hack...virus besar pulak tue...diah bila nak join club nie br kurang sunyi... bila gegirl login mau meroyan dia...hahaha

    ReplyDelete
  4. alamak, ada virus besar tgh menyerang ni.. hihihi..

    nak gak tau apa reaksi gegirl bila dia tau ada virus tlg update blog dia.. hihihi

    ReplyDelete
  5. Ya ALLAH.kuangajo punye diah sengal..hahahaah.dpt email thru hp punye lah pikir bile masa aku wat entry nie..wakakaakkaka..rupenye si diah sengal punye keje..redha je ler..hahahaha

    ReplyDelete
  6. ekekeke cumel je diah hack blog. tak pernah dibuat orang. selalu fb je :p

    ReplyDelete
  7. hbs lah meletup kat blog nie bila gegurl sorg lg tau keadaan sebenar....hahahaa

    ReplyDelete
  8. hahahhah bila nak buat blog baru diah oiii.. hihi

    ReplyDelete
  9. kesian diah...tak ada blog ya...numpang blog gegurl hihihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...