Friday, August 3, 2012

:: Last Episod Dejavu Di Kinabalu Suckssss!! ::

Sape setuju last episod Dejavu Di Kinbalu sucksssss?....senang cite overall cite nie sucks laaaaa..mencik betul..tp yg suke sbb Nadirah yg ngada2 xmenentu perasaannye tuh dh pilih Bazli..bengong je tau..ape la masalah percintaan dieorg nie teruk sgt..semua org duk hentam percintaan dieorg bertiga nie tau..xde sape pun yg sokong..semua mcm sakit hati je..kalau start je cite nie kat tv3 mmg semua naik status hentam2..hahahaha..

Bile tgk cite nie kan mcm senang2 je nak wat transplant jantung tau..senang2 je nak dpt jantung baru..kut yer pun takat cite je tp kalau boleh buat la bende yg logik skit..sedangkan skang nie ramai gile org tgh queue nak tunggu jantung..tp si Nadirah boleh wat transplant 2 kali apo cito..haiiihhhhh..serious xlogik..

Sayang kat Bazli tp cinta kat Amar...adehhhhh, lagi pening ngan watak Nadirah nie..pastu leh plak fast forward 3 years after that then terserempak lah dua org mengong nie kat airport..bump into each other mcm time dolu2..jantung berdegup kembali then Nadirah gie kat Bazli then that's it..yg sebenarnye la kan, si Nadirah mengong nie mmg ade hati kat Ammar..bkn sbb jantung tuh..gedik je lebih..pastu bg alasan jantung..ape jeeeee..nape je si Nadirah yg mengong n suke bg masalah n selalu rumitkan keadaan tuh xmati jer..eeeeiiiii, xpaham laaaaa..mencik plak tetibe..wakakakaka..

Dgr cite akan ade sambungan lagi cite nie..serious la kalau ade lagi sambungan jgn harap la gegurl nak tgk..mmg xkn tgk punye sbb dh tentu la puasa dh abis..leh wat sakit jiwa tgk cite nie..wat ape nak wat cite yg xde kualiti..padahal director bkn calang2 org tau..sape je yg xkenal Eirma Fatima..

Seriously wasting my time je tau tgk cite nie..dulu mmg xfollow pun cite nie..start puasa je yg beria follow sbb tv kat dapur tuh mmg bukak tv3 n some more MIL gegurl mmg layan..so sambil2 tolong2 tuh tgk je la.tolong la Eirma Fatimah, i'm begging u for not to continue that drama series ever again..wat malu jer nnt semua org asyik hentam sana sini..

Thank GOD cite nie dh abih..emo pun abih jugak..hahahaha..serious drama series yg sgt2 teruk penah gegurl tgk..

19 comments:

  1. mmg tak best pon tgk...1st time akob bersuara...

    "sayang citer ni macam haram"
    kakakakkakak..emo pulok laki mak jemah tau..mak jemah...malas layan....dah ngarut je citer die

    ReplyDelete
  2. @syawalsimpsons betul ckp akob tuh..mmg mcm haram..hahahahaha..

    ReplyDelete
  3. Ramai tak berpuas hati dengan ending yang ntah pape..

    Tp Myra tak tengok sebab sibuk niaga..huhuu

    ReplyDelete
  4. hahahhaa...emo giler gegurl...huhuhu....marah bebenor....nt kt tgk citer lain pulok ptg ni...=P

    ReplyDelete
  5. mmg mengong kn..tp kalo ada part 2 usre ke tk tgk tu...hahahaha

    ReplyDelete
  6. ending dia sgt mengecewakan...rs cam buang masa dok lyn dari 1st episod

    ReplyDelete
  7. HAHAH..SBB TU NORY X LAYAN CITE NI...SBB X SETUJU NGAN WATAK NADIRAH TU...URGHH...TP NORY SUKA TIZ ZAQYAH...HEHEHE

    ReplyDelete
  8. @Myra Jay mmg tah pape Myra..nasib la Myra x tgk..hehehe..

    ReplyDelete
  9. @pinky marah tau nieh..hahaha...mencik tgk cite tuh..heheh.

    ReplyDelete
  10. @mama tisya sgt la erin..mmg xkan tgk..hahaha..wat sakit hati je cite tah pape..

    ReplyDelete
  11. @Cik Awin kan awin..nasib baik x layan dr 1st episod..kalau x mau hantar surat bg Eirma Fatima..wahahaha..

    ReplyDelete
  12. @Nory Zoulkefle nasib baik nory xlaan..xsuke ngan watak tizz dlm tuh..heheh..

    ReplyDelete
  13. sama la.. tak suka cete ni... selalu bukak tv9 tgk upin ipin hahhaha tapi kan cete ni amcam cete korea summer scent.. pasal jantung gak.. jalan cete lebey kurang je.. but korean version much more better!

    ReplyDelete
  14. Nasib baik haku x tgk babe..
    Kalo dah aku dah mencarut2 dah sambil komen entry ko ni..
    Hi3!!!!!!

    ReplyDelete
  15. @juelee kan..sakit hati je kan tgk cite nieh...hehhe..

    ReplyDelete
  16. @Salina@IbuAqil hahaahha...nape ko xtgk kalau xleh join aku..;D

    ReplyDelete
  17. nasib baik tak tgk cite ni..hihi

    ReplyDelete
  18. betul tue...tak suka jugak endingnnya...cam yampah jer..

    ReplyDelete
  19. try tengok kat tonton. cerita ni ada dua ending. sape yg nak ammar kawen dgn dira, tgk kat tonton. sbb hari tu voting tertinggi milik bazli.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...