Tuesday, August 14, 2012

:: Rindu Zaman Kanak2 ::

Serious skang nie mcm tingin sgt nak makan jajan2 ngan coklat2 yg selalu makan time budak2 dulu..ye ye gegurl makan jajan ngan coklat tp gigi okayh je..cantik je susunan..teratur je..makan manis mmg la makan tp kene la pandai jaga..yg xjaga tuh la yg rosak2 gigi tuh..

Skang nie ssh la nak dapat semua2 nieh..mmg ade kedai yg jual semua tuh..yg mcm zaman kanak2 dulu tp xtau exact kedai tuh kat mana..kat NSK Selayang ade jual tp x semua..serious tingin gile2 nie..

Gambar hasil dr pakcik google..



Pastu ade la lagi jajan2 ngan coklat2 yg selalu makan time budak2..cume x ingat nama je..nape la skang nie ssh nak dpt kan bende2 nie semua...kadang tuh saje je ajak mok mok gie NSK utk beli semua2 nie..hehehe..

26 comments:

  1. ALAHAI TERINGIN LAK TENGOK...KIKIKI..MMG DAH LAMA SANGAT TAK MAKAN NI KAN

    ReplyDelete
  2. ha'ah kan.. zaman skrg dah payah nak dapat sume ni, huhu! rindunyerrr *sobs sobs*

    ReplyDelete
  3. dulu selalu beli jajan2 ni kt babu jual roti naik motor tu
    budak2 skrg ni jajan dorg kelas sket kan..
    candylicious la..hehee

    ReplyDelete
  4. suke kopok derian tu dulu2. sejak dh x makan kopok tu aku x makan lagi derian segala nyer... :)

    ReplyDelete
  5. pergh gegurl.... mana nak cari semua tu skrg ya??? semua kita suka kecuali keropok durian....wakakkakakkaka....

    ReplyDelete
  6. @syawalsimpsons kan sue..sama la..tingin gile nk makan..adeh..

    ReplyDelete
  7. @✿ pink velvet ✿ mmg sgt payah...ade gak try crk tp xjumpe..double sobssss...

    ReplyDelete
  8. @SyaNa sbb tuh la semua jajan2 ngan coklat nie dh nak pupus..sbb dak2 skang nie demand lebih..wakakaka..

    ReplyDelete
  9. @watyz aku ingat lagi rase kopok durian tuh..dapnyeee..asal ko xmakan durian?..

    ReplyDelete
  10. @pinky itu la xtau mana nak crk semua nie..ehehhe...alaaaa, nape xsuke kopok durian tuh..hehe.

    ReplyDelete
  11. ntah.. tetibe je aku rasa durian tu super busuk nye bau. hahahha

    ReplyDelete
  12. @watyz hehehe...aku pun dh xberapa sgt durian nie sejak kene demam teruk pasal durian..

    ReplyDelete
  13. Lol terimbau kenangan kanak2 aww

    ReplyDelete
  14. Kopok jagung durian+coklat susu tu paling ros suka... Aduhai tringin plak tgk... Ekekekke

    ReplyDelete
  15. Lucky coco tu sy suke giler, blh beli bkotak2 nk mkn dl...hehe

    Eh! ada lg ke coklat2 ni ha, mn mau cr ni, teringin sudah...huhu

    ReplyDelete
  16. @Hasrina kannnn..rase mcm nak pegi balik kat zaman tuh pastu borong byk stock utk 20thn..hhehehe..

    ReplyDelete
  17. @♥ ROS ♥ sama la kite..tetibe je tingin dh nieh...mlm kang nak gie nsk la crk..hehe..

    ReplyDelete
  18. @~Siti Hajar~ serious sama..suke gile makan coklat tuh..layan je kan..hehehe..

    itu la..duk crk gak nie tp xjmp2 lagik..hehe..

    ReplyDelete
  19. yang paling suka gula2 susu...selalu beli balik dari sekolah rendah..

    ReplyDelete
  20. tingin nak keropok jangung + durian...dah lama x nampak coklat pic last tue

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...