Wednesday, August 29, 2012

:: Raya 2012 :: 2nd Day :: Kuala Kangsar ::

2nd day of raya mok mok n gegurl balik Kuala Kangsar..kampung abah..yg lain dh gerak dulu..kami menyusul kendian..hehe..dh lama dh xbalik sebenarnye Kuala Kangsar nie tau..kalau balik pun mak ngan abah je..gegurl duk ontok2 je kat KL..tahun nie balik sbb nak bg mok mok merasa beraya kat kampung n some more leh kenal2 ngan sedara2 side abah..

Side abah mmg mok mok x familiar pun..kalau cite pasal sedara2 belah abah pun mok mok just angguk je..jgn salah paham okayh..no no no!!..angguk bkn tanda paham kayh u'olls..mok mok angguk sbb bg harapan je tuh..konon mcm kenal tp nan hado..sorang pun xkenal..wahahaha..

That's the reason why gegurl balik jugak Kuala Kangsar..at least nnt kalau berselisih or terlanggar bahu sesama sendri ke, mok mok tau la sape..xkan nak tunggu lebam2 muke, patah riuk tulang baru nak tau itu sedara sendri..hehehe..side mak pulak mmg mok mok dh kenal sgt3 dh..

Kalau xkenal lg mmg wajib n harus starlite dahi tuh kasik ingat balik..tp opkos la bkn gegurl yg wat mcm tuh..gegurl pass lah baton kat sape2..ye laaa, xkan la gegurl nak starlite suami sendri..tamau tamau tamau tau!!!...xcium bau syurga u'ollsssss..sbb tuh pass baton kat org lain..kuikuikuikui..

Before bergerak balik Kuala, kiteorg tapau McD for breakfast..tapau Fish Fillet sbb itu je yg x menjejeh2 bile nak makan..makan dlm kete nie leceh la kalau nak melantak Big Mac ke, Chicken McDeluxe ke..Fish Fillet gak senang..

bekalan jauh..McD tuh dh abih dh pun..mana tau ade yg tetibe terdetik kat hati ckp "ape ke bengong makanan letak kat tmpt kaki"..hehe..

Smbl mok mok drive smbl gegurl suap nugget ngan fries kat mok mok..Fish Fillet je mok mok makan sendri..payah la plak nak suapkan rasenye..otw tuh jalan okayh je..smp la kat mana ntah xhengat..jalan dh strat jammed..nak tau x sbb ape jammed???...


Nie la puncanye..driver2 yg pendek akal n yg xde otak sbb otak dh letak kat kepala lutut lah punca jalan jammed..ataupun dieorg nie semua letak otak kat tapak kaki..padahal kalau bkn sbb mangkuk2 nie semua jalan xjammed pun..ape ke bodoh sgt yg ikut emergency lane tuh..baik cina, baik melayu, baik india, baik pompuan, baik lelaki semua sama je ikut emergency lane..pastu bile ade kete kat emergency lane tuh rosak ke accident ke tau pulak nak balik ke pangkal jalan..stupiddoooooo!!!!..cukup hangin betul gegurl ngan magkuk2 driver kete2 nih..sib baik la mok mok yg drive..kalau gegurl yg drive mmg xkasik chan punye..

Pastu kalau ade fatal accident kan nak salahkan ambulance la bomba la polis la sbb lambat..padahal mangkuk2 hayun nie semua lah yg jd punca..kalau gegurl jd polis kan mmg time2 jammed xberjalan tuh, gegurl saman je semua driver2 bongok nie semua..mmg 10thn xyah kuar saman sbb dh achieve target..org lain pun nak cepat smp gak brader..tp agak2 la kan smp gune emergency lane..geram nie geram nie!!!!!..

Bile perasaan dh marah, n dh berbakul2 maki semua driver2 bangang tuh semua, gegurl kene wat treatment utk cool down kan my anger..nak retail treatment, celah mana la plak nak retailnye..so ape yg gegurl buat, gegurl wat photogedix treatment..wakakakaka..itu je yg ahkak mampu dik non oiii..ngeeeeee..

 mok mok ade lesung pipitsssss..jeles aiii..
huuhhh, konon2 mcm xtau la tuh muke disnap..
 mok mok saje je nak button smp atas baju tuh..ala2 cikanos katenye..aptb la mok mok nie..
auuuw!!!..

Konon2 treatment nak cool down anger..puiiiii..excuse je tuh padahal dh mmg suke berphotogedix pun..ye laaaa..jalan jammed..nak wat ape lagi..bergambo je la..wakakakaka..

6 comments:

  1. amaran, bahaya snap gambar masa driver tengah drive...hehehe...

    ni tak baca nota kaki kat entry pertama akka la tu...

    takmo adiah sudah...sobs...orang tak sudi kan...

    ReplyDelete
  2. @♥cikmOt♥ halamak..maafkan kami penunggu gua..wahaha..alaaaa, tp kalau codriver xpe kan kakak..hehehe..

    Haaaaaa..ade hadiah ker?...adiah ape?...

    ReplyDelete
  3. sweetnyer mok mok....patut mok mok kena bergambo ngan sue....bibir pose sama tu...kakakkakakakak....sya tudung tu cantik la....

    ReplyDelete
  4. @watyz tudung je ke cantikkk..wakaka..tudung murah je waty.l

    ReplyDelete
  5. @syawalsimpsons mmg patut ditemuakan mok mok ngan mak jemah nie..huru hara jadik gambo nnt..hehehe..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...