Thursday, August 2, 2012

:: Dejavu Di Kinabalu - Today is The Finale ::

Skang nie gegurl nak emo skit, opppssssss, bkn skit kayh, nak emo byk pasal cite Dejavu Di Kinabalu nieh..ye ye ye gegurl tau cite je tp nak gak emo..ngeeeeeee..layankan aje okayh..wakakakaka..

Hati nie mmg sakit bile tgk cite Dejavu Di Kinabalu nie..sakit hati ngan semua watak2 dlm tuh..semualah kecuali bapak si Bazli ngan pelakon extra....ngeeeeee..sakit hati sakit hati jugak tp duk mengadap gak cite tuh dpn tv kul 7..abih tuh, sementara nak tunggu berbuka..kene plak tv kat dapur..MIL pun layan so secara x langsung gegurl pun layan gak la..xnk tgk pun kene tgk gak..;)))))))

Bayangkan semalam punyelah gegurl bengang tgk cite tuh, smbl makan utk berbuka, smbl update status kat FB..menyampah betul ngan Nadirah yg xmenentu perasaan..kejap nak Amar..pastu nak kawen plak ngan Bazli..pastu bile xsedar duk sebut2 nama Amar..pastu bile sedar suruh cptkan nikah ngan Bazli..haihhhh,complicated betul la cite..

Pastu yg si Nadirah bengong nie duk jadikan isu jantung tuh plak..sikit2 pasal jantung..sikit2 pasal jantung..dialog tuh byk betul ayat jantung..selang satu ayat ade perkataan jantung..mencik plak dgr..kate si Amar nak kat die sbb jantung dlm badan die tuh milik ex-gf Amar, Inara yg dh mati, bknnye sbb Amar nie suke kat die for who she is..mengongkan..

Pastu ego2 xnk makan ubat siap buang dlm toilet..ape ke bengong tuh..pastu duk sebut2 baik mati dr hidup nyusahkan semua org..mmg betul pun ko nyusahkan semua org sekeliling ko..rasenye arinie baiklah watak si Nadirah tuh mati..ade sape sokong x?...wakakakakaka..betul ape, asyik nyusahkan semua org jer..baik turutkan je kate Nadirah tuh..ngeeeeee..mmg patut la si Nadirah tuh kene maki ngan mak si Bazli..mmg patut jugak la mak si Bazli xleh nak terima si Nadirah nieh..kalau dh mcm tuh gayanye kan perangai si Nadirah..

Pastu yg mak si Bazli nie plak..nape la duk rushing2 sgt nak jodohkan si Bazli ngan Theera tuh sape suruh..bile x jadik terus jadik psychopath si Theera tuh..sbb before nie die penah kene tipu ngan ex-bf die..pastu kene plak ngan Bazli..lg teruk la psycho die..hehehe..kesiannnn..pastu yg mak Theera leh kol Bazli supaya terima Theera balik..ehhh, kalau gegurl la kan..xnak la gegurl..kang bile dh kawen lagi psycho..ngeeeeee..

Amar pun satu mengong..Bazli pun bengong jugak..si tunang dh curang terang2an lagi nak terima..kawan si Nadirah tuh pun satu..sama je mengongnye ngan kawan si Amar tuh..ehhh, semua watak dlm nie semua mengong la...semua nyakitkan hati..wakakakakakka..

Theera tuh psychopath dlm cite..gegurl lak leh jadik psychopath luar cite tgk cite tuh..nasib baik la arinie finale..kalau x mau next week gegurl update entry n bersiaran dr WAD SAKIT JIWA PRINCE COURT..wakakakaka..wahhh kerlassss, nak PRINCE COURT aje..HKL xnk ker?..ngeh3..mcm la PRINCE COURT ade wad sakit jiwa..ehhhh, ade ke xde nyeah..suke2 je tau..kuikuikuikuikui..

26 comments:

  1. Babe!!
    Yg aku perasan babe dalam entry ko ni..
    Bnyk perkataan "bengong" aka "mengong..
    Hik3!!!!
    Nampak sgt2 mmg cite tu bakal menyakitkan hati jiwa & raga erk?!!
    Nsb aku x tgk.. Hik3!!!

    ReplyDelete
  2. ok akak tak nengok...takut jadi mengong cam gegurl...lalala...

    ReplyDelete
  3. HAri ni last... dont worry.. emo anda akan berakhir... wakakkakaka

    ReplyDelete
  4. mmg bengong nadira...hahaha...ntah apa2 baik mati je ptgni..hahaha

    ReplyDelete
  5. mengong...bengong...hahahhaha

    layankan je la ;)

    ReplyDelete
  6. sy harap bazli bersama tira. sian tira. nadira tu kasi dia mati je. dah asyik meroyan nak mati.

    ReplyDelete
  7. betul la.. nak undi nadirah tu mati tak de pulak... geram jer... padahal ammar tu tak tau pun jantung tu milik inara.

    ReplyDelete
  8. kan semua mengong je...malas sebenarnyer nak tgk citer tu....kire kalo macam tinggal, tak la rasa ralat sangat...tp sebab dah follow...kena memengongkan diri jugak la...akakakkaka....

    ReplyDelete
  9. harini segalanya akan terlerai...hehehe/..

    ReplyDelete
  10. Huhuu cheq tak dapat tengok citer ni, dah 2 minggu tak layan sebab sibuk mniaga kat Pasar Ramadhan... ;(

    ReplyDelete
  11. @Salina@IbuAqil ehhhh..aah laaa..aku pun baru perasan..wahahahaa..mmg semalam sakit hati betul nie..

    ReplyDelete
  12. @♥cikmOt♥ hahaaha..mengong tau kakak nie..hahaaha..

    ReplyDelete
  13. @::EIDA:: argghhhhh..xsabar nak abiskan cite tuh..xsabar jugak nak ilangkan emo nieh..ahahaha..

    ReplyDelete
  14. @mama tisya mengongkan..mmg mengharap pun..kuikuikui..

    ReplyDelete
  15. @Afasz tp theera dh gile..acanner tuh..hehee..

    ReplyDelete
  16. @:: Riri-Fatieha ::~ now u know what i mean..sbb tuh la nadirah tuh bengong..hhehe..

    ReplyDelete
  17. @syawalsimpsons tau xpe sue..kalau missed satu or dua episod pun xpe..hehe..

    ReplyDelete
  18. @Myra Jay bestnye meniaga..kalau kat kl dh lama dh falsya serbu tmpt Myra..hehe..

    ReplyDelete
  19. haahhaa.. kelakar laa.. tapi sokong.. memang semua pun watak dalam cite ni mengong hahaah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...