Monday, August 6, 2012

:: Dato' Lee Chong Wei ::

Last night game was incredibly superb..although Dato' Lee Chong Wei didn't win the game, yet he still did his very best..don't la condemn Dato' Lee Chong Wei..owh come on!!!..he did his part what?..it just that nasib je xmenyebelahi die..walaupun x dpt BR free, still lagi boleh makan eskrem tuh but kene beli sendri la kan..wut to do?..before this also pun beli sendri gak ape..tetibe tingin nak makan BR..arrgghhhhh, okayh, weekend nie harus tarik mok mok gie beli jugak..hahaha..

Bile menang diagung2kan, bile kalah di-condem2kan..ape laaaa..tp serious la..mmg gud game la semalam..sengit betul..bisa gugur jantung den..berdogup koncang haaaa..bkn apo..tetibe semangat dtg tau..kalau gegurl semangat BR laaaa, tp kalau Dato' Lee Chong Wei semangat 2 juta..tp nak buek camno..xdo luck..so gegurl melepas BR, Dato Lee Chong Wei melepas 2juta..wakaakakakaka..

Semalam iftar with my family kat KGPA..serious x sedap makan kat situ..not recommended ..after solat Maghrib kat situ then turun je bawah , mcm pelik la jugak nape je ramai2 berkumpul kat bawah..tanjat gegurl..kuikuikui..ingatkan ade chef wat show terbalikkan kuali ke, baling2 sudip ke, rupenye masing2 mengadap tgk match badminton kat tv..hahaha..mmg time tuh semua org menjerit2..dr xkenal terus leh jadi kenal..hehehe..

Bile kalah masing2 mcm frust tp xpe, at least xde la kalah teruk sgt kan..1 point je pun..hurmmm xpe la..kami ttp akan sokong ..Dato Lee Chong Wei..u r the best and u r the man!!!!!!..



10 comments:

  1. yup..game mlm semalam memang terbaik la..congrats DLCW!!!! tamau la cedih2 key!!

    ReplyDelete
  2. sampai takleh tido malam tadi dok ternampak2 chong wei terduduk sedih kat court :(

    ReplyDelete
  3. sedih la...nampak kesedihan dia...

    ReplyDelete
  4. dier mmg yang terbaaik...betoi kata cikmot nampak kesedihan dier...sedey tau...tapi bukan rezeki pihak pada dier

    ReplyDelete
  5. at least... he fight for Malaysia.. =)

    ReplyDelete
  6. x pe la. atleast dpt gak pingat utk malaysia kan...

    ReplyDelete
  7. dia pulang bukan dengan tangan kosong :)

    ReplyDelete
  8. Walaupun DLCW kalah, tapi dia telah berjuang habis-habisan..

    Bangga dengannya ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...