Wednesday, August 15, 2012

:: RAYA Mode ON ::

Say NO to WORK mode n Say YES to RAYA mode..kuikuikuikui..dh ujung2 ari nak raya nie rase mcm malas plak dh nak bekerja skang nie..sbb dh nak cuti panjang la katakan..kate pun nak raya dh kan..xsabarnye gegurl nak nk tunggu Jumaat..ngeh3..ehhh, wait wait wait..gegurl rase semua org pun xsabar nak tunggu Jumaat gak kan..jgn ingat gegurl xtau okayh..ape???!!..ade yg dh start cuti khamis nie..huuuuhhh..berferlafagakfak lafa defekatfat safapafa yangfang cufutifi efesokfok..hehehe...alah, takat sehari je beza kan, apadahal..ngeeeeee...*sedapkan hati sendri*

Jumaat malam Sabtu gegurl ngan mok mok and his friend nak gie Jalan TAR..rutin every year mok mok ngan kengkawan die..nak tau x dieorg gie sana nak crk ape?..jgn terkejut tau..dieorg gie sana semata2 nak crk butang baju melayu..kihkihkih..sanggupkan..guys thing katenye..mmg harus la gegurl follow kan sbb nnt dpt baju kurung dr mok mok..ngeh ngeh ngeh..;p

Best friends mok mok ngan colleague mok mok kan semua ckp bende yg sama pasal mok mok.."kire tahun nie ko betul2 beraya la kan..merasa la beraya luar dr KL"..hahaha..sbb before2 nie mok mok beraya kat KL je..raya pun mcm biasa je to mok mok..rutin every year, pagi raya sembahyang raya, gie ziarah kubur arwah abah mok mok pastu balik umah tukar baju tgk tv..dh..itu jer..hehee..

Pastu cuti pun xde nak amek sgt..cuti mana yg dpt cuti je..time2 bujang mok mok selalu beralah ngan colleague die..kasik chan dieorg cuti raya ngan family..tahun nie je mok mok amek cuti panjang..sbb mok mok dh kawen..hehehe..n time nie colleague mok mok plak kasik chan kat mok mok utk bercuti..hehehe..bgs la they all..sgt3 memahami each other..

Tahun nie mok mok cuti lama gak..cuti pastu keje balik then cuti lagi ujung bln August ngan awal bln September sbb balik Temerloh..cousin gegurl nak kawen..kawen ngan org Jengka..Jengka brape jgn tanye sbb xtau..hehehe..

20 comments:

  1. aku tak esok lusa g jalan tar

    ReplyDelete
  2. wa.. raya sakan la korang thn ni ek... :)

    ReplyDelete
  3. ok, akak orang jengka...hehehe...

    ReplyDelete
  4. fuyooo mok mok coti panjang tu,....giler best la...sue pon sekarang lemau ni malas nak bekerja..padahal cuti hari jumaat...mmm...rasa nak amik coti awal je...tp boss ada kata sape nak amik cuti lagi awal, cuti sekarang...sebab kalo jumaat no half day mcm sebelom2 ni..adoi....

    ReplyDelete
  5. ain pun nak p hari sabtu... tp plan nyer nak p lewat2 sket ;)

    ReplyDelete
  6. sama la...dah takde mood nak keja..rasa nak cuti jer..tapi ngak bisa sbb boss masih tak cuti and keja..banyaks....
    so..nie la kat opis lagi

    ReplyDelete
  7. Tahun ni pun Nurul x singgah lagi kat Jalan Tar.. Mok Mok org KL yer gegurl..

    ReplyDelete
  8. Mencikk!! Semua orang dah mood raya.. ida ni ha, makin nak cuti.. makin kerja banyakkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  9. biasanya kalau kerja...dah dekat nak cuti rasa lama...lagi2 nak raya..

    ReplyDelete
  10. @watyz huahuahua..xde sakan pun waty..hehe..

    ReplyDelete
  11. @syawalsimpsons tahun nie amek cuti pjg plak die..hehehe..mmg lemau kan bile nak ujung2 raya nie..sama la kite cuti ari jumaat..hehe..

    ReplyDelete
  12. @mummy_ayu kan..mmg ramai yg dh xde mood nak wat keje kan..kene plak byk keje lagi lah..;D

    ReplyDelete
  13. @Nurul Akmal nak singgah tp crowded la kan..tp kene jugak gie sbb nak beli baju kurung..hehe..

    aah..mok mok org KL..;D

    ReplyDelete
  14. @::EIDA:: aloh aloh chiannye eida...keje byk mmg boleh potong mood kan..sabo sabo..;D

    ReplyDelete
  15. @Che Rosliza Che mat itu la..mmg xrase nk wat keje laaa..hehehe..

    ReplyDelete
  16. akak mc dua hari pergi jalan TAR..sempat rembat tudung jer..sebab kejar masa nak gie ambil anak jam 12 tghari..huhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...