Tuesday, August 7, 2012

:: IFTAR With BFF @ Dorsett Hotel ::

Last Saturday, dlm kul 12.30pm gie antar polish kete kat area TTDI..nak kene antar awal kete gegurl sbb on the same day tuh dh plan nak buka pose with my very best friend Ikhwan n family..while waiting for my car, kiteorg gie la KLCC dulu sbb mok mok nak tgk2 baju..hurmmmm, mcm mana leh gie KLCC kalau kete antar polish kat TTDI?..bwk 2 kete la jawapannye..hehehe..otw ke TTDI mok mok drive kete gegurl, gegurl drive kete mok mok..berlumba2 kiteorg kat MRR2..n of course la gegurl menang..kuikuikui..so bile dh antar kete gegurl tuh kan kete mok mok ade..;p

Bile mok mok masuk kete je kan,

Mok mok : td kat MRR2 u ade nmpk x satu kete nie..
cantik tau kete tuh..kete warna hitam..
ade nmpk x?..
Gegurl : xnmpk pun..
(sebenarnye kete cantik warna hitam yg mok mok ckp tuh
kete die sendri..so sbb tuh malas nak layan..pehrahsan je)
Mok mok : betul xnmpk?..kete tuh dh cantik tau..tp kan xnmpk pun driver..
u ade perasan x kete hitam tp xnmpk driver tuh..
Gegurl : huuuhhh..xnmpk..
Mok mok : alaaaaa, nape xnmpk..kete tuh besar smp driver pun x nmpk..
dr kiri xnmpk driver, dr kanan xnmpk driver,
dr depan xnmpk driver, dr belakang lagi lah xnmpk driver..
mcm kete tuh bergerk sendri je..
u nmpk x?..
Gegurl : smp hati tau..huuhhhh..xnmpk jugak..
Mok mok : mmg la u xnmpk sbb driver tuh rendang..kan u dlm kete tuh..
hahahahhahaa..wakakakakaka..
Gegurl : smp hati!!!!!..mencik!!!..huuuhhh!!..

Jalan2 kat KLCC tuh dr kul 1 lebih smp la kul 4lebih..xde yg menarik pun kat situ..xde beli ape pun..xnk beli sbb esoknye tuh nak ke OU..OU lg byk choice..so dr bazir beli kat KLCC baik beli sekali harung je kat OU..hehehe..pastu bile dh xde bende terus la gie TTDI amek kete..bile dh collect kete, balik umah antar kete dulu sbb xkan nak bwk 2 kete kan..otw balik tuh ari dh nak ujan..terus kol ikhwan sbb plan asalnye nak ke William kat KJ..kalau ujan canner je..sbb kat William tuh open air..yg ade dlm kedai pn brape kerat je table leh muat..sekali ikhwan suggest Dorsett Hotel..bile dh kol mok mok, mok mok dh agreed, sooooo Dorsett Hotel it is..

Food kat sana not bad gak la..sedap jugak..byk gak pilihan..kat situ mmg ramai org la sbb tuh kiteorg dpt table atas..nasib baik gak xdpt table bwh..sbb kat bwh lagi crowded ngan sempit..nak amek makanan kene queue lama gile sbb ramai org..kat atas tenang je..tp biasalah kan, gegurl ngan buffet mmg xleh nk ngam..makan xbyk pun..amek je lebih..nafsu semua tuh..

Gambar makanan xde sgt..sbb malas nak gie amek..so layan je la gambo yg mana ade..gambo ade blur skit..sorry nyeah..gambo nie pun hasil ehsan dr monyang jaja..terlupe nak bwk camera la..wakakakakaka..

 dak tecik yg xpose..wakakkaa..
 nie baru skit nieh..
 konon nak diet, nasik amek ciput je..lauk yg byk..diet kah?...
 ;D
 aloh aloh tomeiiiii..
 jaja n mizz nina
 mok mok amek gambar xpenah nak elok..kuikuikui..
 haiza n jaafar onn yg performed that day..
 wat mcm camera sendri..wahaha..

 merah betul laki bini..hehe..

US with Haiza..even pregnant tp ttp maintain pakai wedges sejengkal tingginye u'olls..hehe..

32 comments:

  1. dukung baby, amik berkat bnyk2 ;)

    ReplyDelete
  2. shantek sgt gegurl nga mok mok yg gmbr 1st tu tau....


    sengalkan mok mok...bab2 rendang ni i pun blh terasa tau...=P

    ReplyDelete
  3. wahhh mahal x iftar kat situ??

    makan besarr tu..

    ReplyDelete
  4. best tak makanan kat situ? haiza tu mmg macam tu... ari tu ain jmpa kat event lain pun mmg dia pakai heels jgk :)

    ReplyDelete
  5. Kahkahkahkahkah!!
    Aku tumpang gelak skit jer erkkk..
    Hik3!!!
    Babe, aku suka tgk ko bertudung babe..
    Cantik giler...
    Okehhh!! Jgn kembang lebih..
    Aku raya ni blk N9 babe..
    Hari selasa 21hb baru blk Ipoh..
    Ko beraya mana?!

    ReplyDelete
  6. gambo ngan retis ko nyah...kikikiki../...class...

    ReplyDelete
  7. @pinky auwww!!..malu aiii..hehee..

    mmg sengal tau die..ahahaha..rasenye bab2 rendang nie ramai yg akan terasa je..hahaha..

    ReplyDelete
  8. @Nory Zoulkefle makan kat situ pakai harga member falsya so xbrape nak mahal sgt..hehe..

    ReplyDelete
  9. @Bunga Bunga Cinta not bad gak la..sedap jugak..siput sedut kt situ sedappppp!!!..mmg mcm tuh nyeah..siap terpeleot lagi haiza time tuh..seriau betul ngan perut besar..hehe..

    ReplyDelete
  10. @Salina@IbuAqil auuuuwww!!..cantik ker?..aii baru nak kembang lebih tp dh kene tegur terus kuncup balik..wkakakakaka..
    babe, aku balik perak raya kedua..
    raya ketiga balik kl..aku nak singgah ipoh makan nasi vanggey..alang2 leh jmp sekali...winduu!!!!..

    ReplyDelete
  11. @syawalsimpsons patutnye nak amek gambar ngan jappar onn tp die dh blah dulu..hahaha..

    ReplyDelete
  12. aah suke pic adik dan hubby yg 1st tuu ;)
    meriah betul berbuka ramai2 nie ;)

    ReplyDelete
  13. sabo je la kan mok mok ckp ko rendang.. hehehhe

    ReplyDelete
  14. nakal tau mok mok cakap awak rendang....hehehehe

    ReplyDelete
  15. mmg lawa kete hitam tu
    hahaha kelakar ok korg ni

    wei aku kelu lidah aritu jmp ko
    santek sgt

    ReplyDelete
  16. ada gak gambar mok mok yg elok tu ..berdua lagi.. so sweet la korang ni

    ReplyDelete
  17. Hehehe teruk tul mok2 kan..

    best kan g buka puasa ngan member2..

    ReplyDelete
  18. perut awak kecik laa tu tak muat nak buppettt. ekekek tak sabar nak tunggu wiken ini!

    ReplyDelete
  19. @watyz tau xpe waty..sentap mak...hahahaha

    ReplyDelete
  20. @mrs kayrul hahahaha..dh lali dh tau sbb dh selalu..wakakaka..

    ReplyDelete
  21. @♥ ROS ♥ mmg seonok sgt..nak2 plak dot jmp dak tecit tuh..heheh..

    ReplyDelete
  22. @SyaNa laki aku mmg suke pehrahsan..hahahaha..auwwwwww...malu aiiii..ko pun comel sgt tau..haippp, bkn ayat bodek okayh..ikhlas dr hati..

    ReplyDelete
  23. @Afasz xde elok pun fasz..itu pun die wat muke gak..hahahaha..

    ReplyDelete
  24. @Nurul Akmal teruk kan..smp hati kate bini die rendang..heheheh..

    ReplyDelete
  25. @Zila Zainal kalau iwan baca comment awak nie mau tersembur die..hahahaha..

    Sangat x sabar nak dating wiken nieh..heheh

    ReplyDelete
  26. saya ada nk jual tablet lgi power dr galaxy tab!
    sesuai utk anak2!
    harga RM550!murah!!boleh nego lagi!! :D

    spe2 bmnat/info:
    rahmatmu ramadan dot blogspot dot com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...