Monday, August 27, 2012

:: Hilang Akal!!!.. ::

Kejadian semasa bln puasa...

"Nak shopping x?"..mok mok tanye gegurl..memula mcm mencebik sbb time tuh tgh majuk ngan mok mok..dlm hati menjerit2 ckp "nak" tp yg kuar dr mulut kuar "xnk"..haiiissshhh, tetibe plak mcm nak lempang diri sendri..mok mok tanye lagi, "betul xnk shopping nieh?"..gegurl jawab "xnk..kan dh shopping dh"..mok mok tanye lagik, "betul xnk nieh?..jgn menyesal"..hurmmmm, kang kalau asyik ckp xnk kang mmg boleh wat menyesal beberapa bln..wakakakaka..pastu mok mok tanye lagik..so dgn nada slow sambil merajuk, gegurl ckp jugak "nak" tp slow2 jer nada nada nada nada cintaaaaaa..kuikuikuikui.."aikkk, nak pulak..td xnk..so nak ke xnk nieh?".."NAK!!"..haipppp, u'olls jgn ikut kayh perangai xsenonoh gegurl nieh..;))))

Pastu mok mok suruh list down nak beli ape..sbb takut nnt burst budget katenye..eleh, mcm xbiasa je tau mok mok nieh..kalau wat list pun mcm xde beza je..ye la, kalau dpt barang tuh murah dr budget okayh lagi..okayh lagi ape, mmg okayh sgt la kan..tp kalau barang tuh mahal dr budget pun beli jugak akhirnya..*wink wink wink*..

Rupe2nye ade udang disebalik mee maggie cepat dimasak sedap dimakan tau..mok mok dh shopping dh sebenarnye..sabau je la..bile tanye2 baru mok mok bukak mulut..mok mok kate die gie KLCC pastu dh tershopping baju..okayh fine, sentap sekejap sbb x ajak gegurl skali..tanye la beli ape?..mok mok kate beli baju..baju ape?..mana baju?..mok mok leh senyum je..nie very suspicious nieh..like i don't know mok mok la kan..paksa punye paksa alih2 mok mok cite butik Fred Perry ade discount 50% so mok mok pun terbeli la..

Pastu mok mok gelak2 jer..dh tuh, bile hantu joyah dh merasuk diri gegurl nie kan, haruslah di-investigated..huahuahua..tanye mok mok mana baju tuh..sekali mok mok kate dlm kete..bile tanye lagi kate terlupe nak bawak keluar..hurmmmmm, so not mok mok okayh..selalu kalau beli ape2 kan mesti mok mok akan bawak keluar barang dr kete die..ooooo ade hati nak sorok2 nyeahhhhh mok mok..smp bile mau sorok itu baju haaaa..dh tentu2 la bini nie jugak la yg wat laundry..bini nie jugak la yg mengadap mok mok tuh die pakai baju ape hari2..kuikuikuikui..

Sekali bile amek je barang dr kete mok mok kan..eh eh, nape berat jer paper bag nieh..sekali bukak, ade 2 helai!!!!..bile tgk bil je, terbuntang mato den!!..discount 50% mcm xde effect je tau harganye..patut la beli T-Shirt tuh while bini xde..sbb kalau bini ikut kompom2 mok mok kene nagging je ngan gegurl..n patut jugak la beria2 tanye gegurl nak shopping ape lagi..xde pun gegurl nak bising time tuh..gelak2 je kiteorg..sambil2 tuh mmg gigi nie meronta2 la kan nak gie terjah kat badan mok mok yg gebu tuh..hahahahaha..

So disebabkan kes T-Shirt Fred Perry tuh kan, dapat la gegurl pau mok mok jeans GAP sehelai..wakakakakakkaa..TQ Fred Perry!!!...kuikuikuikui..itu kire salam penutup shopping laaaa jeans sehelai tuh..nak pau yg lain mcm xsmp hati sbb mok mok dh bebel ngan gegurl..katenye, die beli baju harga mcm tuh bile ade sale..tp gegurl beli jeans tuh time sale xde..itu yg dh wat terbantut dh nak shopping lagi..wakakaka..boleh gitu?..boleh je u'ollsssss..

Brape harga baju mok mok tuh?..rahsia!!..saje je xnak reveal..biarlah rahsia..;))))))

Ade sape2 yg mengalami nasib yg sama x???..

nie la baju mok mok tuh..simple dimple timple je kan gayanye..haiiihhhh..

16 comments:

  1. erkk...agaknya berapa selai rege tshet tu ek...nak tau jugak ni...

    ReplyDelete
  2. supriseeeeeeeeeee ..
    sweet lah mok mok tuu
    x jadi adik nak marah yee ekeke ;)

    ReplyDelete
  3. Wah diam2 die g beli, tkut kat gegurl garang kot.. Tp xpe, dpt jugak adil kan.. Ekekkeek :p

    ReplyDelete
  4. Patutlah beria nak ajak Gegurl shopping.. hehehe

    ReplyDelete
  5. @ieda mmg surprise sgt kak..sbb tuh mok mok offer..;D

    ReplyDelete
  6. @♥ ROS ♥ hehehe..bini xgarang cume suami je xtahan tinge nak dgr nnt..sbb harha tuh yg buat bebel tuh..hahaha..sbb tuh mok mok ajak shopping..win win situation..;D

    ReplyDelete
  7. simple tapi rege mak datukkkk
    takpe la kepuasan tu yg penting kan

    ReplyDelete
  8. mok mok tak nak kasi kat mak yong adciden 1 kaaa...kakakkakak

    ReplyDelete
  9. @SyaNa kepuasan laki aku je..wakakaka..

    ReplyDelete
  10. @syawalsimpsons walaupun mak yong tp rasenye muat kut sue nak pakai baju tuh..jeles aiii sbb u slim babe..wahahaha..

    ReplyDelete
  11. Orang laki ni Sya, klu dorg dah bkenan, mmg dorg rembat je, tu lah kita ni org pmpuan walau sllu shpg tapi harga msh under control, klu org laki sehelai baju pun dah blh dpt 2 psg baju kite kan...hehe

    ReplyDelete
  12. Wowww!! Mesti mahal le tu tak nak reveal..

    Cheq tak kenal brand ni (sebab mahal kan..heheee) so tak leh agak la berapa :D

    ReplyDelete
  13. @~Siti Hajar~ tau xpe..mmg ayat standard lelaki kut..kuikuikui...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...