Friday, March 14, 2014

:: Entry Without Title ::

Kite xleh nak jejak umah u'olls skang nie..sorryyyyy..balik umah kang baru kite jejak hokeyh..;(

Nak jejak umah u'olls kat henpon tp data henpon kite dh reached quota..so tenet jd slow gile..kalau lumba lari ngan kura2 mmg kene lambai jer ngan lambaian miss universe..kura2 lg laju..kihkihkih..sian kura2 kan, asal lembap tembel ngan slow je mesti nama die yg kene petik..padahal dieorg la antara binatang yg paling gagah perkasa..kalau x, xkan la ade cite Ninja Turtle kan..ehhh, ke cite tuh dieorg nak perli kura2 sebenarnye...wakakakakakaka..so kene tunggu 17.3 baru maxis renew balik data kite..huwaaaaa..

Disebabkan xleh nak wat ape, kite nak upload gambo mek qisya bebyk..sbb tetibe rindu kat mek sorang nie..esok qisya nak gie cucuk kat Hosp Al-Islam Kg Baru..patut ahad tp sbb ahad ade hal, awalkan sehari..harap2 la xdemam..amin3..sooo sape2 yg nak jmp retis cilik kecik molek nie moh le dtg hosp..kurlassssss, perahsan retis2 sgtttttt..ahaahahahaha..
senyum je baby mommy nieeee..pagi2 bgn je tido nmpk kite terus die senyum..senyum merelet2..
bakpo serious sgt muke baby mommy tuh..agaknye sbb daddy yg amek gambo kut..tuh yg serious sokmo tuh..ahahahaha...
tido dgn rela...tau2 je dh tido..
time nie tgh borak2 ngan daddy die..
molek sgt la wat mulut gitu..hehehe

K lah u'olls..tetibe je otak kite blank..kihkihkih..kbaiiiii..

5 comments:

  1. ehehhh...nape la dak tembun nih comey sangat...gewammm la acik... geget baru tau..:)

    ReplyDelete
  2. qisya dh pakai baju saiz apa ni sya..? cam beso je tgk si tembun ni..mintk digigit ek? haha

    ReplyDelete
  3. comel sgt Qisya...muka photostat daddy dia...hehe

    ReplyDelete
  4. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  5. comel sungguh mek kecik ni. Aus masa 6 bln kena double injections peha kiri kanan. alhamdulillah... sni cucuk x demam lg. kalau tak runsing jgk.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...