Wednesday, March 12, 2014

:: Sepetang @ Ben's ::

Ingat x kite ade cite beg shopping kite tinggal kat KL Convex siap ade purse dlm tuh time Motherhood Expo..kalau x ingat, xpe laaaa..nak letak link, mcm mls pulak nak crk..wahahaha..

Bile kite dh collected beg tuh, berjalan la gie kat mok mok...tetibe nmpk wife best friend mok mok..xlama pastu best friend mok mok lak sampai..kebetulan terserempak kat sana...dh tuh, masing2 ade anak kecik..sooo xhairan la kalau terserempak kat event mcm tuh..kihkihkih..

Bile dh borak2 seround, kiteorg gie minum kat Ben's..sambung borak kat situ pulak..time tuh dlm kul 4-5 gitu laaaa..so xde la order yg heavy2...order utk hi-tea..cewahhhh, hi-tea katenye..very the omputih...ahahaha..
 Ben's
 nie tah ape tah nama die...untuk yg gile cheese mcm mok mok boleh la try..roti dan cheese semata2..gile sedap..cheese byk gile kut..
 tempura
 apple crumble pie...dh lama gile tingin nak wat..tp smp sudah xwat2 lg..haishh..
yg ini tidak diketahui namanye...xhingat...kuang3..

Harga ok2 laaaa..xde la semahal Dip n Dip..harga still reasonable and affordable..;D

Harga seganda murah dr makan kat restoran chef zubir...hilang akal betul..nnt la kite cite psl makan kat restoran chef zubir nie..mmg first and the last mkn kat situ..

20 comments:

  1. sue penah beli pavlova kat ben's tu...sedap woooo

    ReplyDelete
  2. sue penah beli pavlova kat ben's tu...sedap woooo

    ReplyDelete
  3. waaaa.. sedap2nye.. lapa tgk nye.. hehehe

    ReplyDelete
  4. sue penah beli pavlova kat ben's tu...sedap woooo

    ReplyDelete
  5. Fuyoo..akk mmg xpnh mkn kt tmpt mhl2 cmni..sadiskan..hehe

    ReplyDelete
  6. nampakpun sangatlah sedapnyer...
    tak penahler akak makan kat situ yerk.. memang nama kedaipun very the omputihnyer...

    ReplyDelete
  7. Adoi siksa la plak tengok semua, baru je lunch dah lapar balik hmmm

    ReplyDelete
  8. laporrrrrrr tgk makanan.... semua mengiurkan lagi² aiskrim..

    ReplyDelete
  9. @syawalsimpsons sedapkan jemah...dessert kat situ byk gile..rambang mata i'olls..hahaha

    ReplyDelete
  10. @Chekgu Azrine xmahal sgt la kak...tmpt je nmpk mcm exclusive...ala2 laaaa..xde la gah sgt..hehee

    ReplyDelete
  11. @babYpose nnt bebila terjah ben's okayh...;D

    ReplyDelete
  12. @Masya mmg sedap dessert2 kat situ...

    ReplyDelete
  13. kedai chef zubir tu.tau,tau .
    tp xpe nak dgr cite falsya gak

    ReplyDelete
  14. Ok tak sabaq nak tunggu entry kedai chef zubir tu, sebab last week g area sane tapi baru lepas makan baru nampak restaurant tu.. nak tau gak ok ke tak?

    ReplyDelete
  15. teliurnya tgk gambo yg last tu kak ^^

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...