Monday, March 31, 2014

:: Bini2 Dukung Somi2??? ::

diah dukung somi die..
nana keding dukung kbob..ehhh tp nana keding dukung 2 org..adik die angah n kbob..ahahaha..
kite dukung mok mok..

Wakakakakakaka..ye laaaaaa sbb anak kiteorg ikut muke apak2nye..slag nana mia xde je..kalau die ade dh betul cukup korum bini2 dukung somi2..sbb muke darwish kan sebijik sejibik muke amrul..kihkihkihkih..

Gambo nie time birthday adam..sekejapan je dh setahun..26.3 itu hari..

Time tuh berjmp lah ngan si montok-montok sekalian..
adam asyik geram nak letup muke qisya..sama je pangai ngan mama ko dam..skit2 nak letup muke org...lalalalala..
rayyan dh nak fighting qisya dh..padahal rayyan baru je 2bulan lebih..haiyoooo..

12 comments:

  1. MORNING!berdukung2 la yea...:)

    ReplyDelete
  2. memasing dah ada handbag bergerak memasing kan...

    ReplyDelete
  3. comel jer akak tgk masing2 dokong bb...qisya jer la munga antara 3 kumbang...hihiii

    ReplyDelete
  4. comel nya sume!
    sonok qisya diapit oleh boipren2 ;)
    xcukup korum ek qisya, dar xde hehe

    ReplyDelete
  5. tak lama lagi anak-anak jadi best friend pula

    ReplyDelete
  6. bambamnye dorang.. geram lak nengoknya.. ;)

    ReplyDelete
  7. sebaya ke? comel2..
    mn calon menantu?

    ReplyDelete
  8. Ala jeles betul kakak bila tengok ada 3 baby gebus-gebus. Kalau dpt satu ni pun jadilah:)

    ReplyDelete
  9. InsyaAllah dah besar nanti diaorg pulak sambung persahabatan macam mama-mama diaorg...

    ReplyDelete
  10. semanagt rayyan.. gagah perkasa.. mujurlah qisya pakai baju camtu.. kalau pakai seluar mau org kata kembar sbb lbh kurang jer muka dgn rayyan tau.. mcm boboi..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...