Monday, March 24, 2014

:: Like A Boss ::

Mmg like a boss sgt mek tembun baby mommy nie..ngan bertakung air matanye lg..baru pas ngamuk nak susu..lapo sgt kekdahnye..sorry baby..mommy sebuk shopping smp lupe anak mommy lapo..hehehe..

Kalau kite yg tolak stroller qisya masuk kedai kan (mok mok hilang tah ke mana carik2 barang die), mmg senang xde masalah nak memilih barang walaupun sorang..sbb staff2 kat situ baik hati offer diri nak jaga qisya..mek tembun tuh ramah tamah sgt..murah betul senyuman..sape3 agah mesti menyeringai senyum..abangla kat petronas pun jadik u'olls..ahahahhahaha..

Kat JPO paling ketara staff2 yg suke ngan qisya adalah kedai La Senza..beria masing2 kerumun mek tembun..mmg riuh hadek2 dlm tuh melayan qisya (time kite masuk cust xde sgt sbb kite gie ari jumaat)..kite tgh pilih2 kat belah belakang pun boleh dgr suara die gelak la, suara die borak ngan staff2 dlm tuh kat belah dpn..hamboi3..kemain lg anak mommy tuh..bile dh siap bayo semua, dieorg siap tahan kite xbg kuar sbb nak main ngan qisya..xpuas katenye..sabo je leeeerrr..

Senangggggg mommy nak shopping kalau gitu la caranye..kihkihkih..

11 comments:

  1. mommy pliss jgn over sopping ok... geramnya rasa nak gigit kaki dia tu

    ReplyDelete
  2. amboi like a bos sangat kaki mek tembun tu..heee.....gud girl la qisya xnangis mummy nak sopim:)

    ReplyDelete
  3. tgk skit la senza mommy tu..kehkhekh...

    sian anak mommy kan..sampai nmpk air mata tu..

    ReplyDelete
  4. air mata pun ada lagi tu ye hehe
    qisya kasi chance kat mommy soping jap eh
    hehe

    ReplyDelete
  5. Senang nak culik ni.
    Luth skrg dah x beraoa boleh ambil dah kalau x kenal.

    ReplyDelete
  6. kiki..makin senangla mummy dia nak sopink lepas2 nihn ek

    ReplyDelete
  7. amboi baiknyer dia senang mummynyer bershopping.. anak2 akak memang penakut tengok orang... takder nak peramahnyer...

    ReplyDelete
  8. Kan kakak dah kata siapa tak suka Qisya ni. Kalau kakak tahu Jumaat tu kakak turun JPO sama... belakang rumah kakak aje pun..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...