Friday, March 21, 2014

:: Merah Kuning ::


Haiiii auntiessss, haiii everybody..qisya nak gie jalan..mommy ngan daddy qisya nak bawak qisya jalan2 JB..pastu mommy qisya yg dh boleh pakai jeans lama die tuh, nak gie shopping kat JPO..doakan qisya, mommy n daddy selamat sampai, selamat pulang ye..qisya tido dulu yeeee..zZZZzzzzz..hikhikhik..

Wakakakakakaka..boleh pengsan kalau qisya boleh ckp mcm tuh ngan umur skang nie..hehehe..aah u'olls..kite dh boleh pakai jeans lama kiteeeee..gileee happy kut..asalnye nak try try jer..sekali muat u'ollssss..okayh, boleh shopping suau..hehehe..

13 comments:

  1. Hamboi...shopink ek..kemahen..jgn shop till drop tau..not good..bahaha

    ReplyDelete
  2. Bila nak ke JPO tu? kakak nak intai boleh. Mana tahu kakak boleh culik Qisya sekejap kan ke best:)

    ReplyDelete
  3. geramnya dengan budak merah kuning ni

    ReplyDelete
  4. Selesanya Qisya dalam carseat tu, lega mama jeans dah muat ek, makin vogue. Tak pernah pegi jpo lagi ni. Nanti story na :)

    ReplyDelete
  5. oloh..comey mek sorang nih..seketul atas seat..

    ReplyDelete
  6. huwaa jelesnyaaa tak dapat singgah jpwooo

    ReplyDelete
  7. wahh..mommy dah kurus tuu...hehe

    ReplyDelete
  8. sukela mummy tu gi sopin yer qisya.... jgn lupa sopin tuk qisa sekali ye...
    nyenyak tido yer...:)

    ReplyDelete
  9. Dah kurus pe.lg shopping byk byk...kasi puas hati

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...