Wednesday, March 26, 2014

:: JPO @ JDT ::

Kan last friday kite gie Johor...so otw tuh singgah la JPO...start RnR Ayer Keroh, kite ngan qisya dh selamat dh kroh kroh kroh kat belakang..ish, jangkitan betul..u'olls kalau bende kat sana baik beli air red bull siap2...kalau x nnt jd mcm kami anak dara berdua terlena..ehhh, anak dara ker?..wakakakka...qisya ye la anak dara..mommy qisya????..ahahahhaa..ok stop!!!..

Gie sana ari jumaat mmg sgt xramai org..nak shopping pun tenang je..kedai sgt lengang..bile jalan je, mok mok tanye, "nak masuk kedai @#%^* x?"..kite lak jawab, "xnk laa"..elok je kite ckp xnk, mok mok terus urut dada..mcm, "selamat duit aku"..wakakakakkaa..setiap kali tau..mencik mencik mencik..kihkihkih..

Dalam pada urut dada, dalam pada xnk tuh, sempat gak la pow mok mok jam fossil satu, jeans levis selai, suau keje, la senza, baju belasahan, victoria secret 3 botol, ngan kasut clarks qisya..huahuhauahua..tp kite nye brg tuh kire utang laaaa..sbb kad atm kite xleh nak withdraw duit..kene tukau kad baru..tp kan bile kan dh dpt gaji kan mcm kite akan senyapppppp jeeeeee kan..kan kan kan..wakakakakakaka..

 
 

JPO nie kan, konsep tmpt, kedai2 sejibik mcm kat Harbour Town Outlet kat Gold Coast..sgt similar..first time kite gie JPO, kite siap feeling2 kat Australia lg..kihkihkih..serious xtipu...mok mok pun ckp bende sama...

Speaking of which, mudah2an mok mok approve plan nak gie balik tmpt yg penah kiteorg honeymoon dulu..kalau dulu honeymoon berdua..this time honeymoon siap bawak mek tembun lg..harap2 la mok mok setuju...amin3..wink wink wink..*blush*

P/s : to my biras ila..babe, u pun tlg doakan sama tau..harap sgt2 iwan ckp "ok, the plan is on"...hopefully..boleh kite detim2 tolak stroller kat tepi pantai sama2 bersaksikan mamat salleh yg berbdn ketak berjemur tepi pantai..ehhhh, hahahahahaha..

6 comments:

  1. Rumah parents saya kat Skudai...walaupun selalu balik sana, baru sekali je saya ke JPO...hahahahhaa...selalu gi sana, kopak saya..:P

    ReplyDelete
  2. Walaupun JPO belakang rumah kakak tapi kakak tak pernah shopping lagi. Masuk tengok-tengok adalah...

    Kalau year-end murah sikit Falsya...

    ReplyDelete
  3. NAK IKUT G HANIMUN...AUSIE TUH!!!HAHAHAHA

    ReplyDelete
  4. Huwaa bestnya shoppinggggg.. i tak sempatttt! A'ah babe.. premium outlet ni memang mcm franchise. website pun sama. then dari website tu baru diorang redirect gi local website.

    Amin amin amin.. mintak2 laa iwan cakap on. bule holiday sama2 lagi! yeaayyyyyy

    ReplyDelete
  5. pernah g JPO..memang feeling shopping kat obersea la walaupun x pernah g sana...hahhaa

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...