Wednesday, March 5, 2014

:: Qisya Dengan Pool Itik Kunennye ::

Ade x yg terdetik kat dlm hati, "asyik2 cite pasal anak..mcm die sorang je yg ade anak"..kalau ade kan, sila click "x" kat atas belah kanan tuh..kihkihkih..pagi ter-emo xtentu psl nie dh kenapa sya..hahaha..bukan emo..tetibe terpikir..sbb kite kan asyik cite psl mek tembun kite tuh..peace..;D

Tp xkire, kite nak cite jugak (saiko..hehe..)..sabtu lps kan mok mok ade beli pampers mek tembun nie..pastu ade free gift pool itik kunen yg kecik dan comelllll sgt3..serious comel..bdn kite kan besar 3inchi je dr qisya..kalau kurang 3inchi tuh mesti dh boleh berkubang dlm tuh sama2 ngan qisya.. *mesti ade yg rase mcm nak sepak kite laju2 kan..3inchi katenye..xsedo pool kite adalah sekali ngan kerbau2 yg tgh berkubang kat dlm territory lumpur dieorg..ade hati nak masuk dlm pool itik qisya yg cenonet tuh..ahahaha..*
nie la pool itik tuh..gigih si apak meniup pool itik kunen nie bg kembang smp boncit2 dh perut apaknye skang penuh ngan angin lebihan hasil dr tiupan kolam itik..huahuahua..perut daddy dulu ade 6 ketul tau (tgn didada, mata ke atas)..tp bile tiup pool itik qisya nie, tetibe je perut daddy yg 6 ketul tuh dh bercantum jd satu ketul yg besau..wakakakkaakaka..

Sebenarnye nak upload satu gambo je..tp eh eh, tetibe je ter-upload byk gambo mek tembun tgh bersantai2 dlm pool itik kunen die tuh..;)))))

Sila2 layan gambo mek tembun nie..kalau ade gambo yg terbelanja pushat tuh sila tutup mata ye..qisya mmg suke belanja perut kat org..tp kalau smp besau mcm tuh jugak mmg mommy starlite dahi jendul qisya..kihkihkih..
dh mengesot pastu xreti nak betulkan bdn sendri..terus statik je badan kat dlm tuh..tengkuk mommy lak yg rase sakit..ahaha..
ehhhhh, mane air?..
pelik muke tembun..mcm nak tanye, "air mana mommy?..nape pool kat atas kapet..air mana mommy?"..air dh kene catu nak oiii (padahal umah kite xeffect pun..hahaha)..
time nie mek tembun kite tgh layan tv tau..cer la tgk gaya2 die..tgn tuh yg x menahan tuh..mcm boss sgt gaya hokeyh..
ish ish ish..mengundang kene gigit nie..
siap boleh mengomel hokeyh..mcm reti sgt tgk tv..;)

Itu saje ye aunties2 gambo qisya bersantai dlm pool itik kuning tuh..hehee....

14 comments:

  1. Cute giler itik ni
    Ada si qisya dh double cute jadiknya =)

    ReplyDelete
  2. aloh2...comelnya qisya dok dalam tuh..uishh..kalau auntie jumpa gomoi2 dah nih

    ReplyDelete
  3. ala...tomey nyer pool qisya nie...klu aunt nieyl yg duduk mesti pecah..hehehe :P

    ReplyDelete
  4. comeinya doh dalam tuh..
    besar skit lagi dah tak muat tu sya..

    ReplyDelete
  5. Kalau kakak pulak kalau blogger yg tayang anak comel cepat aje kakak nak tengok. Tak sama kan Falsya... mungkin sebab kakak suka budak.

    Dpt tengok pun dah macam jadi terapi buat mood ceria bila tengok Qisya. Pool kuning cerah cantik:)

    ReplyDelete
  6. dah xmuat masuk pool tu dah auntie tgk qisya.....cmne nk mandi bile letak air tuh....:)
    nanti ajak sarah mandi skali ek....:)

    ReplyDelete
  7. alah8 comeyynya dia.... dok dalam tu.. tunggulah setahun.. mmg berkubang dia dlm tu...

    ReplyDelete
  8. laaa..memuat dia je..ingatkan besar.. kekeke

    ReplyDelete
  9. halahalahalahh cumellll.. jum gi mandi lauutttt

    ReplyDelete
  10. sukanya tengok gaya bakal bosni..kemain lagi yerk.. nampak comel sesangat...

    ReplyDelete
  11. hehe..sme macam anak kte ade itik kuning ni..

    ReplyDelete
  12. hehe..sme macam anak kte ade itik kuning ni..

    ReplyDelete
  13. Hahaha comeinye qisya dlm pool itik

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...