Thursday, July 3, 2014

:: Bila Mommy, Mama, Ibu & Mama Kuat Nyakat ::

Sorang2 kat group wassup send gambo anak masing2 kene "dera"..semua kene "dera" baju sangkut kat atas kepala..hahahahaha..
hahahahahaha...kelakar kelakar..

Qisya nangis smp ternaik2 lidah tuh..ahahahha..dh la time tuh tgh ngamuk nak tido..kite plak boleh wat pangai sangkut baju kat kepala die mcm tuh..hangin la member..wakakakakakaka...kalau qisya ngamuk mmg wat ape pun xleh..org tgk gambo dh tau dh mcm mana kuatnye qisya nangis..belum dgr live lagi..boleh bergegar gegendang tinge...hehehe..

Adam muke mcm "hek eleh, wut eber la mama"..ahaha..time nie katenye tangan tgh "bizi"..satu tgn pegang toy satu tgn pegang vitagen..tuh yg "wut eber" sgt tuh muke tuh..kalau x, mmg die kuis je baju kat kepala tuh..hahahahaha..

Dariwsh..haloh haloh..smp ternmpk2 gusi..mcm org tua xde gigi la dik oiiiii!!!..ahahahaha...pun ngamuk gak sbb ibu sangkut baju kat kepala die tuh...kohaja ibu..ibu la yg start dulu fenomena nie...abis semua org terjebak nak wat bende sama kat kawan2 darwish..wakakakaka..

Yang si rayyan paling coollll..kecik lagi boleh la..mama wat ape pun mmg redha je leeeee..cer kalau dh beso skit..itu jammmmm..seiring dan sejalan je ngan kawan2 die..huahuahuahuahua..

Kate ibu nana mia, qisya pemenangnye...ape kate sebey!!!..ahhahahaha..

13 comments:

  1. hahaha...comey je...cuci gambar ni frame kan.dah besar nanti jadi kenangan utk diorang..hehe

    ReplyDelete
  2. best sakat budak2 nie..hahaha...

    ReplyDelete
  3. Hahaha..cian comel2 ni kena buli...

    ReplyDelete
  4. hahahhaha.. comey.. qiesha pompuan mestilah kena teriak lebih.. heheheheh.. best qiesha dapat 3 bodyguard :)

    ReplyDelete
  5. HUHUHU~ciannyer...kena dera yea..huhu~qisya paling kuat nangis nie..:P

    ReplyDelete
  6. hahaha...memamng obvious sangat qisya yang menang!!!

    ReplyDelete
  7. Nasib la Qisya dapat mama jenis yang kuat nyakat ni. Melalak kuat macam mana pun tetap kena sakat jugek. Hehe

    ReplyDelete
  8. hahaa...qisya la juaranye... abis teran tu...cian kena dera yer... meh qisya dera mummy balik...kuakua..

    ReplyDelete
  9. Memang nakal mama ni kan ... nanti auntie cubit...

    ReplyDelete
  10. ngape buat gini?? hehehe..tp cute..

    ReplyDelete
  11. Ini mak-mummy-ibu-mama dah meroyan
    Qisya dgn Darwisy marah betul tu:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...