Saturday, July 12, 2014

:: Plan Dah Okayh Dah, Tapiiiiiiii ::

Hai u'ollsssss..ape plan u'ollsss weekend nie???..kite punye plan nak gie crk baju winter qisya yg dh 3minggu duk mencarik tp xjmp2 tuh..huwaaaaaa..kalau qisya boleh berckp, kite xheran ngat sbb nnt die boleh ckp sejuk ke panas ker..nie bile baby somemore xleh nak berckp, jenis yg redha je ape org wat ke dia, tuh yg menjadik kerisauan di hati seorg ibu nie..ewahhhh..kuikuikui..

Ye laaaa, kang beli tebal ngat kang, panas pulop..kang kalau beli yg nipis ngat kang, sejub pulop..guane tuh..adehhhh..xpe la..hopefully ketemu la ngan baju yg dikehendaki..kalau below RM200 boleh la cite lg..kalau dh rege RM300 ke ateh mmg xpe laaaaa, nnt mommy selubung la qisya ngan jacket daddy jer..ehhh jacket daddy jd mangsa..xpe, lemak tepu daddy boleh tepis segala kedinginan cuaca..anything for daddy's "kecik"..wakakakakakka..

Tp tuh la..plannye utk arinie gitu laaaa..tppppppp kalau dh 2beranak
dh terbongkang baekkk punye gini dgn time2 gini..camno tuhhhh nak merealisasikan plan yg kite dh mmg plan dr sahur tuh..hurmmmmmm..

Sapo nak kobar tuh..hihihi..

Buka kang i'olls buka kat Johnny's AU2..sedapnye steamboat!!!!!!..

7 comments:

  1. hahaha...gaya tido bapak n anak...so cute

    ReplyDelete
  2. Kemahen lagi qisya ngan daddynya tido

    ReplyDelete
  3. serupa ayah n anak tido. nyenyak...

    ReplyDelete
  4. sedp nye makan steambot. lama tk makan johny;s

    ReplyDelete
  5. bestnye tido..lagi bulan posa ni..

    ReplyDelete
  6. puasa² ni xlrt nk kuar...helok membongkang gitu je..hahaha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...