Tuesday, July 1, 2014

:: Girls Be Like ::

Kite share daripada FB..which kite rase mmg betul..
 renung2kanlah..
jgn la ade yg marah ye sbb ade kebenarannye ayat nie jugak..

Sebenarnye kalau bukan bulan Ramadhan pun, ade jugak sebenarnye yg mcm nie..bukan ape, bukan ker ibadah kite tuh sebenarnye xelok utk kite war2 kan, tunjuk2 kan..instead of  "Done Solat", "Done Baca Yassin", "Done Solat Tahajjud", "Done Solat Dhuha", done everything la, ape kate kalau kite tukau ayat utk mengajak org ke arah kebaikan..kan lebih elok kalau ayat DONE tuh tukau ke ayat JOM..
trending bulan Ramadhan..
skang nie news feed kite penuh ngan gambo mcm nie..
even kite tgk fb mok mok pun ade gak yg mcm nie..;D

#tunjukibadahkitehanyapadaAllahs.w.t
#ibadahkitebiarlahhanyaAllahygtaudanbukannyeutkditunjukkandipublic
#peringatanuntukdirisendrijugak
#mohonmaafkalauadeygterasadanxselesa
#tpitulahakikatnye

12 comments:

  1. nsb la ye sape yg terasa tu..hihi..sbb tu kfieda kurang minat dgn fb tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan ape kak..kadang tuh mcm terdetik, "kene ke bgtau semua org"..haaaa gitu la..hihi

      Delete
  2. kfieda mtk copy ye gmbr tu nk post sikit kt fb

    ReplyDelete
  3. tak pnhnya kubuatnya
    ahahhaa
    :P
    mengarut nau
    sedangkan upadte gambar resepi dalam fb pun orang bising
    tpi entahlah...
    layankan je

    ReplyDelete
  4. xpe, bior le org lain wat .. kite xyah la wat ..

    ReplyDelete
  5. ahahaha..hambek ko.. msti ada yg sentap tu.. paling xblh blah, upload gmbr makanan, kepsyen "done masak utk berbuka, simple je".. sekali nahh, berderet² lauk pauk..

    ReplyDelete
  6. ida nye fb ig bersepah pempuan cenggitu. ape bangga benor tunjukk. nampak benor tak ikhlas... ishk ishkkk.. meluat ah pempuan cenggitu huhuhuhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...