Monday, July 7, 2014

:: Pernah x Korang ::

Kelewatan kite menghapdet ini hari..migrain attack..sobsssss..so far masih pose lg..ye arinie aiii is mc..pagi td nak bgn mcm ade bende yg himpap kepala nie..mcm mok mok himpap kepala kite..haaaaa gitu la ghayanye..ngeeeee..

Mek tembun tuh pulop, mementang mommy ade kat umah ini hari, kemaeennn lagi die bgn kul 12tengahari..kene tutup ekon baru terjaga..mcm mana la kalau tido xde ekon mek tuh..haihhh..

Nie nak tanye nie..pernah x korang hapdet blog kan pastu korang tersalah eja kan..bile stalk blk blog sendri, sendri tergelak2..apa jadah ejaan aku boleh jd mcm nieh..ahahahaha..mcm recently nie laaa..kite nak mention sneakers, ter-eja snickers..snickers coklat bar tuh..tergelak2 kite sensorang..dh kenapa ko sya..tau la tgh pose..asal boleh je ayat pun jadik ko nak jadikan makanan..kihkihkih..

Pastu nak mention live, ter-eja life..ahahahahhha..mcm bongok jer..ahhh, lantakkan kat situ..:))))

Hoiiiii, sedangkan ejaan dlm bahasa melayu sendri pun boleh salah..inikan pulop bahasa omputih..ateeee, idok le teman pasan yob..kuikuikui..

Kayh la..nak rest jap..poning palo den nie haaaaa..
Nah kite belanja gambo mek tembun..pandai2 berdikari ye qisya..mommy nak shleep jap..

11 comments:

  1. Cepat sembuh falsya.. migrain ni memang tak boleh tahan.. akak pun migrain tahu sakitnya macamana..

    Bab tersalah eja... sama jer macam akak.. hendaknya kalau nak cepat ehe :)

    ReplyDelete
  2. rest byk2 oii.. nnti dah buka...ko minum air masak banyak - banyak
    babap bobntot dak montel tu..

    ReplyDelete
  3. byk sngt lah fikir tu..sampai salah aje.. @ fikir laju..
    aku bcalah..dokter2 tulisan buruk pasal dia fikir laju.. nasib baik tulis blog main taip..kalau kena tulis tgan..
    bayangkan lah???

    ReplyDelete
  4. kesalahan bahasa tu memang biasa fasya..pastu gelak malu..aduhai..
    mek tembun comel

    ReplyDelete
  5. Ala.. kakak rasa ramai yg salah eja sebab pronounce sama kan. Macam hill dgn heels. Lagi kelakar ada yg eja contraction jadi construction. Falsya mesti gelak kan tapi ada kakak terbaca. Janji faham sudahlah..

    Tengok Qisya lagi best memang puasa-puasa ni:)

    ReplyDelete
  6. memang ada juga salah ejaannya... malulah kejap..pastu tukar balik yang betul.

    ReplyDelete
  7. Migrain tu falysa..bnykka rest ye .
    Ejaan tu biasala sbb kita excited type2kan tak notis salah eja..

    ReplyDelete
  8. hehe, biasa la tu.kadang nak cepat, gitu la jadiknya ;)
    get well soon falsya
    migrain mmg xleh buat apa..

    ReplyDelete
  9. biasa le tu , sdgkan berckp pun leh sasul petah lagi kalau menaip ... tui dak

    ReplyDelete
  10. Smoga mommy qisya cpt sembuh. Biasalah tu klo salah eja. Dah biasa dah...hehehe...

    ReplyDelete
  11. dah biasa sya..kdg kdg ketaea xhengat sbb memikirkan kevengapan mengeja

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...