Tuesday, July 1, 2014

:: Peel Baru ::

Mek tembun dh ade peel baru..dh dpt akal baru..everytime masuk kete mesti nak kat driver..selalu mmg daddy die la..ehhh tp ngan kite pun gitu gak..everytime amek qisya dr umah nenek, mesti xnk duk diam dlm car seat..mulalah memusing2 die dlm tuh..meniarap la ape la..hacooooo baby, bahaya tau x??..

Nie semua daddy la ngajau..setiap kali kalau kuau mesti ade masalah sbb qisya pun nak drive sama ngan daddy die..menolak2 badan nak gie kat daddy die kalau xbg..ditarik2nye baju kat bahu daddy die..last2 daddy mengalah amek gak la anak die..tp bukan smbl drive tau..bile kat traffic light je..kite ngan mok mok boleh pikir lagi..hehe..

Kalau sambil drive pun, bile dh masuk gate kawasan umah..wahhh gate ko..kurlas sgt..budget2 duk umah gated leeeww tewww..wakakaka..bukan la gated sgt pun..pondok guard biasa2 je pun..xpaham ape motif wat pondok guard kat situ padahal mana2 kete pun boleh masuk suke2 hati..huahuahua..
 nmpk x muke notty tuh..hishhhh...
nie semlm punye cite kat drive thru starbucks..tetibe lak tingin nak minum starbucks..
nasib baik la i'olls dpt somi mcm mok mok..
alhamdulillah ape je yg tingin insyaAllah dpt..ngeeeee..
 xnk duk diam..
kite tgk ape akal die..perhati, aim, perhati, aim, perhatiiiii..
 ngapppppp...ahahahaha..stering pun jadik nak masuk mulut..
 nie die budak tuh..geram jer..

10 comments:

  1. amboii dah makin melasak yer Qisya...
    Qisya dah besar dah...
    makin cun makin tembun lah dia..hehe

    ReplyDelete
  2. Anak dara yg comel. Dah tak sabar nak memandu ker. Soh mummy beli mena steering keta tu ☺

    ReplyDelete
  3. Aduhai Qisya kalau tak kerana gambar Qisya auntie belum bw lagi tau. Auntie busy sangat. Tengok Qisya gigit stereng geram tau... macam dah besar sangat dah ye:)

    Salam buat mummy kata auntie wish selamat berpuasa (eh... kejap dah 3 hari kan)

    ReplyDelete
  4. muka excited nak jadi driver mummy daddy ye dak?

    ReplyDelete
  5. Alooooo...comel.qisya snagattttt

    ReplyDelete
  6. mmg tengah nak lasak kan..kikiki..sama la ngan izz n syawal dolu2 pon...

    ReplyDelete
  7. beso dh baby. somellll.. raya nnt dh bleh pakai bj kurung..kebaya pn buleh kot. hihihi..

    ReplyDelete
  8. kikiki... mmg bnyk akal bdk tembun ni.... ada jer yg menghiburkan hati... nnt dah besar drive bwk daddy dgn mommy yer..

    ReplyDelete
  9. hahaha...kecik kecik dh kak nam

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...