Wednesday, July 9, 2014

:: Dh Macam Rojak Dh ::

Cite ade mcm rojak skit..hehe..

Inilah yg akan terjadi kalau mek tembun panas..
merah2 pipi mek tembun..
padahal duk umah je tau..semlm mmg panas la sebenarnye..
panas sgt..kite x on ekon sbb nak kuau dh..

Ini baru kat dlm umah yg berbahang ye...belum lg kalau duk kat bwh cahaya matahari yg terik..itu jam mmg xyah pakai blusher la org kate..blusher lak tuh yg mcm opera cina pakai blusher..merah meyala..belum lg tang kepala..basah abis mcm baru pas mandi..tp alhamdulillah la even smp mcm tuh skali pun, mek tembun kite sorang nie xde pun merengek2 sbb rimas ke panas ke ape ke..cumenye nmpk kat muke ngan kepala die la..mcm udang kene bakau je ghayanye..

Nah kite belanja semua gambo2 mek tuh..ssh nau nak amek gambo die..mengicai2..

Byk lak gambo mek tuh kite upload..mana yg ade semua kite upload..hehe..

Hokeyh, visa masuk ostolia dah approved..mok mok dh applied visa and guess what???...within 2 minutes dh approved...sekejapan gilosssss..senang ghopenye nak apply visa masuk ostolia..mana leeerrr teman tau gitu ghayenyeeee..dulu gie ostolia org travel agent yg watkan..tau2 dh ade je..ngeeeeee..

Skang nie jacket kite ngan mok mok dh jmp..tinggal nak crk kasut je..mek tembun punye winter jacket xjmp2 lagikkkkkk..huwaaaaaa..tuh la mok mok, itu hari poney ade jual jacket utk babies siap disc 50%, xnk beli..kan dh jd masalah dh skang nie..ssh nau nak crk winter jacket pada musim summer nie..usahkan utk qisya, utk kite ngan mok mok pun ssh..kalau ade pun xmenarik..kalau ade pun, xde size..haihhhh..last2 jmp jugak la kan..

kasut lak kite berkenan yg ini..ade kaler itam kut kalau xsilap kite..ehh, lupe dh..cantik x cantik x???..kasut Pull and Bear..harga pun hurmmmmmm...mmg mcm bear jugak..kihkihkih..

Mok mok suruh beli Converse..dh sebey dah..kasut..kite berkenan yg high cut punye..tah la, mcm tetibe nak crk kasut yg high cut lak..hehe..
 kite berkenan yg ini leeeeee..cantik x cantik x???..santekkkkkkkkkk...
bile pakai. gini la ghopenyeeee..kite suke itammm semuaaaa..soooo Gothic la kannn...aahahahhaa..rege pun mcm bear gak regenyeeee..tppp aii is berkenan yg that one..hurmmm, acanner???..

Tgk la mcm mana..mana satu yg akan kite grab..kite tgk ape kate big boss..;)))))))))))))

Korang rase mana yg cantik????..

16 comments:

  1. kasut yg cekelat tu cantik...amik yang tu la...yeeayyyy best masuk ostolia ni

    ReplyDelete
  2. comeyy nya dia...kita suka kasut yg coklat tu,
    cantik sgt hihi...

    ReplyDelete
  3. amboi mek tembun, sensitip panas rupenya..

    ReplyDelete
  4. amboi kasut..bergaya :P
    nak jimat & cantik ( byk selection), beli winter clothing masa kat ostolia je...tapi masa winter, anak2 saya dulu pakai jaket nipis aja..sebab memasing spesis suka sejuk...hihihih

    ReplyDelete
  5. huwaaaaaaa amik yang brown plisss.. santekkk. ala2 isabel marant gittewwww!

    ReplyDelete
  6. Perghhhh kasut tak mengalah ko Falsya...
    Dah rupa anak Jepun dah tu :)

    ReplyDelete
  7. baru sempat blog walking. brown tu la.. cntikkk

    ReplyDelete
  8. Lagi banyak gambar Qisya lagi lama kakak duduk membelek N3 Falsya.
    Kakak suka, klik lagi-lagi-lagi sampai puas best:)
    Kalau kakak suka kasut yg brown tu cantik!

    ReplyDelete
  9. cantik yang high cut hitam tu... ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...