Tuesday, July 22, 2014

:: Menjilat Je Kejenye Skang ::

Ngamuk2,
 bagi susu terus senyap..ghopenye nak tidoooo..nie tgh layan perasaan la nie..
kaki tuh kaki tuh..hishhhh..gheghet baru tauuuu..molek nau gaya posing tgh nyusu tuh..
 Pengsan dahhh!!..qisya nie kalau die ngantuk sgt, mmg die akan tido sendri..tau2 je, "eh eh. pengsan dah"..hehee..
 paling suke tgk anak tido..kirenye boleh hadap tgk anak tido lelama pun xpe..tp kalau ade keje yg nak wat mmg sesaat je la tgknye.."oooo okayh dh tido..boleh wat keje"..wakakakaka..ye la kang dh bgn satu keje hape xjalan..
haloh haloh tido pun molot moncong..ikut pangai sape la tuh suke moncong2 tuh...ehhhh, larikkkkkkk...ngeeeee..

Skang nie mmg kite kene mop and vacuum lantai kerap..sbbbbb skang nie mek tembun ade satu peel suke menjilat lantai..haiyoooooo!!!..ingat eskrem ke pe tah..ye la sbb sejuk kan...bile die dh jd mengensot yg dh terkeluar dr landasan (toto) tuh mmg kene peghati..sbb nnt mesti die tekap mulut kat lantai pastu die jilat2..adehhh..

Yang kelakaunye, bile kite nmpk gaya die mcm nak menjilat tuh, bile kite sergah, die mmg terkejut..tp jgn salah sangka ye..bukannye die terkejut xjd jilat..lg kelam-kabut die mencarik lantai utk dijilat..bile kite letak tgn kat mulut die, lg kelam kabut memusing2 badan mencrk ruang..nak jugak jilat lantai tuh..geram betul kite..pastu wat muke notty die tuh..gelak2 sengih2..eeeiiiii, geram jeeeeeeee..
 nie haaaa mudak yg suke nau menjilat lantai..xsanggup lak kite nak amek gambau die menjilat lantai..
kalau die wat muke gini kannnnnnn, mmgggggg gerammmm jeeeeee...

Peha qisya dh kene gigit dh ngan daddy die..menjerit xyah cite laaaa..yg daddy pun satu..suke nau menggigit..sedangkan kite pun xtahan bile mok mok gigit pipi la tgn la peha laaa, inikan pulak kalau qisya..teresak2 nangis...smp berbekas peha merah..siap ade gigi daddy kat situ..wakakakaka..bile qisya teriak smp nak meletup muke tuh tau pun daddy cuakkk!!!..hahaha..

11 comments:

  1. qiysya kena gigit erk..kesiannya
    kalau auntie jumpa pun auntie geget tau..
    hahahahaaaa

    ReplyDelete
  2. aunty pun nk gigit gak hahaha!
    ritu ramai org, segan :P

    ReplyDelete
  3. Kalau dekat dengan auntie ni pun.. mau kena geget pipi tu.. geram sangat :)

    ReplyDelete
  4. Sebab awak gebu sangat lah qisya. Memang orang rasa nak gigit jer. Tunggu dah ada gigi nanti. Gigit daddy balik yer sayang...hehehe....

    ReplyDelete
  5. nak gigit kaki tu, nampak sodap sangat susu sampai letak kaki macam tu. geram pic pakai topi hugssss..

    ReplyDelete
  6. part qisya kne gigit tu agak comei .. tpppppp part momy dia kne gigit dek dady tu jeng jeng jengggggg sure bnyk bekas.. auwwwwww pose2...

    ReplyDelete
  7. kompem lantai bertambah bersih kena 'mop' dengan qisya

    ReplyDelete
  8. qisya ni lawak tau.... byk2 benda yang sedap lantai jugak dijilatnya...hihii....
    cian qisya kena jd mangsa gigit ddy.... sedap gigit sbb byk tombam paha qisya tuh...haha

    ReplyDelete
  9. gerammmm nyeee bilaa la nak jumpa nihhh

    ReplyDelete
  10. ank bujangkan..
    malas pegang botol susu sendiri..huuh..
    tau nganga je

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...