Thursday, July 17, 2014

:: Xsama Ngan Tok Ti ::

Sahur pagi td tetibe lak tingin nak makan stoberi..kite kan kalau makan stoberi semata je kan, kite lg prefer cicah ngan susu pekat manis lemak berkewrimmm disukai ramai dr cicah ngan cekelat...ngeeeee..tah laaaa, xtau la kalau bg korang pelik ke ape ke kan..tp bg kite sedap gile babassss punyeee..

Kalau makan kat hotel or mana2 tmpt yg sediakn cekelat fountain tuh mmg xde choice la..mmg kene amek la yg cekelat..last time dolu2 mmg kite gile cicah stoberi ngan cekelat..tp skang nie tah laaaa..lg suke cicah ngan susu pulop..kirenye kite xgeng ngan Tok Ti laaaaa..ye la Tok Ti kan suke makan stoberi cicah cekelat..ngeh3..;D
yeaaahhhh baybyyyyy!!..that's the way ahaa' ahaa' i like it..ahaa' ahaa'..wahahahahha..

Nasib baik la somi i'olls xsuke stoberi..xsuke bende yg masam2..selamatttttt...mmg gua hadap sensorang je stoberi tuh..huahuahuahua..
semlm mak kite wassup gambo mek tembun kat group wassup..hamboiiiii kemain lagi anak dagho main ngan kete kazen die..

Qisya skang nie dh boleh duduk...yeayyy!!..woot woot!!!..but xde la die duduk sendri..kite dudukkan die pastu die xde la melayang nak jatuh ke kiri or ke kanan..kire akan duduk xjatuh2 laaaa..xpeeeee..janji skang nie dh boleh duduk kat baby chair...yeayyyy!!..


7 comments:

  1. ni kalo tok ti yang buat kejap jerk pemes sya..ada yang ngikut..kalo kita nan hadooo..orang kata pelik plak lagi..hehehe..
    qisya dah besar..kejap jer kan masa berlalu..jap lagi leh lari2 la ngan mummy..

    ReplyDelete
  2. wah..wah..pepagi dah makan strawberi kan..aduhai...tahan yea perut..
    klu nieyl..adeh..xtaw la berguling2 tahan sakit perut...
    nampak sedap pulak..aisshhhh..dugaan..dugaann:)

    ReplyDelete
  3. adoi sedap merah ranum lak tgk stoberi tu kan...sedap2 cicah ngan apa pon kan...mak jah ni mmg terrer la main whatssapp...kikikiki..klo maktok robiah..macm nak campak hp je kelaut..hahahhah

    ReplyDelete
  4. tomey tomey la qisya ni...jap lg pandai berjalan plak dia..kejap jek rasa...

    ReplyDelete
  5. tak penah cicah dengan susu lagi la..
    mek tembun yg comel..

    ReplyDelete
  6. tgk stoberi pepagi ni terus kecur air liyo.... hihiii....sedapnya rasa masam manis gitu....

    yey... qisya dah bole drive car...hihiii

    ReplyDelete
  7. tak pelik..sebab saya belasah dua-dua haaaah pelik tak?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...