Friday, July 11, 2014

:: Qisya Dah xHeran Dah Ngan Mommy ::

Ari sabtu 2 minggu lps, kite, mok mok, ngan anak2 buah kite gie tgk cite Transformers...gile superb hokeyh Transformers..mmg xpenah la nak bg penonton kuciwa...mmg double triple fourple thumbs up...gile hebat!!!..haaaa koooo hebat terus...nmpk x betapa kite nak mention yg cite Transformers tuh best...smp ayat hebat kuau!!..ko ade???..ahahahaha..

Ape?????..Qisya????..transit mana?????..opkos la umah mak lang die kat sri petaling..wakakakakaka..mak lang volunteer nak jaga..sooo mommy is hokeyh saje..kasik chan la qisya duk ngan mak lang..memula tuh kite mcm hurmmm, boleh ke nie..sbb qisya nie peel die pelik2 skit...ikut mood..kadang okayh, kadang hurmmm, ssh nak ckp..kihkihkih..

Tp mak lang insist gak nak jaga, so kite pun transit la..hehehe..gie tgk kat Mid Valley je..dekat skit..rupenye ade cinema yg lg dekat..MBO kat sri petaling tuh...kat area Giant tepi highway tuh..tah ape ke namanye..lupe sudah..xpe2..len kali kalau nak tgk wayang, mak lang offer diri lagi, boleh gie situ je..ehhhh, akan ade lagi ke??..wakakkaa...huntung leee qisya ade mokcik2 yg nak jaga...ngeeee..

Smbl tgk movie smbl kepala ke qisya..risau..takut qisya wat peel die, menjerit like nobody business, kang kelam kabut mak lang die..bukan leh predict peel mek tuh..ahahaha.

 abg ipo kite duk wassup je perkembangan qisya..pengsan pas dpt makan..ahahaha..
 kan qisya takut ngan abg ipo kite..tp that day mcm dh xtakut dh..mcm dh boleh dh kalau abg ipo kite nak dokong...sbbbbbbnyeeee, abg ipo kite rasuah qisya ngan cookies die yg kite bekalkan..abis la 3 ketul..tuh yg pastu terus nak ke pak lang die tuh...kihkihkih..
 qisya gie bazaar ramadhan ngan mak lang ngan pak lang..hamboiiiii, kemain lagi die yeeee..ngan mommy pun xpenah lps lagi gie bazaar ramadhan...ehhh shilap..penah sekali..kite bwk die gie bazaar kat TTDI..itupun sbb terpaksa bawak..kalau x, mmg kite xkan bawak punye..;))))))
 mak lang bg qisya main segala bende yg ade dlm kete..sbb xnk bg qisya nangis..abis semua die main..cable charger la, shades mak lang la, ehhh semua bende la yg ade dlm kete tuh...huahuahuahua..
ishhhh, asal cheeky nau muke tuh...mcm nak bgtau, "mommy..see see..qisya gie bazaar ramadhan mak lang bawak"..bagak qisya ngan mommy yeeee..ahahahhaa..ari sabtu tuh bile dh dpt kuau gie bazaar ramadhan mmg dh xheran dh ngan mommy..memule je duk ekkk ekkk mak lang die kate sbb mencarik2 kite..bile sua cookis terus okayh...ishhh, mmg dasar pemakan betul...haha..

Ari tuh kite buka kat umah in law kakak kite..sbb abg ipo kite ajak buka sana je terus sbb dh alang2 amek qisya kat situ..baiklahhhh..hihihihi..

13 comments:

  1. wah peminat transformer, syukur ada maklang nak jaga anak ni, ada la break skir kan, mrmang betula muka Qisya tu macam nak tunjuk "see see kami have fun jugak kan :)"

    ReplyDelete
  2. gambar last..muka berlagak sangat mek tembun ni....biasa dia niiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  3. hahaha....gambar last tu..gerammm tengokkk...
    "mummy, ko hade???"
    mummy tgk transformer, Qisya gi jalan2 cari makan...hehehehe

    ReplyDelete
  4. xpela dia mau kt org.Aqil jgn hrp la

    ReplyDelete
  5. Siapa tak mahu jaga Qisya. Kalau kakak dpt jaga ni mahu-mahu terus kakak jaga seminggu baru pulang. Senyum bukan main menggoda kan:)

    ReplyDelete
  6. qisya comel mel mel.. geram nengok!

    ReplyDelete
  7. alahai comelnya dia..
    salam ramadan & salam kenal..

    ReplyDelete
  8. untung la leh org lain jaga. umaira solehah kalau org lain jaga tk tahu la leh ke tak skrang . sbb susah dah nak susu botol. nak susu cap gantung je.

    ReplyDelete
  9. pic last tuh xmenahan...muke ekkk sama mommu dia

    ReplyDelete
  10. hihi..memang qisya tak heran dengan mommy la lepas ni..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...