Friday, July 25, 2014

:: Chuck Taylor Wish Selamat Hari Raya??? ::

Hurmmm, beria sebelum nie nak beli kasut itu la ini laaaa..alih2 Chuck Taylor (Converse) gak yg dpt menawan hati nie..hipster sgt leee kengkonon tewwww..nak ber-Chuck Taylor bagai..huahuahua..sebenarnye, sbb kasut kat Pull & Bear dh xde size..sobsssssss..

Ingat nak crk yg lain tp mcm xde masa dh je..takut xsmpt..plus ngan ramai yg duk nak menyopping lg..aiii is don't like bersesak2 berebut2..nnt hangin naik satu badan..kihkihkih..kasut yg kite berkenan semua dh abis size..huwaaaaaaa..patut beli je awal2 dulu time ade..skang dh xde dh...nie semua mok mokkkkkk laaa nie..kalau ikut pangai xnyempat kite dh betul dh..mesti dh ade dh skang nie..sbb kite nie kalau kite nak satu bende tuh mmg xde istilah ari esok..nak jam2 tuh gak kalau boleh..hehehe..sila jgn ikut pangai itu ye..

Kasut Chuck Taylor yg kite pilih,
klasik kan klasik kan..

Kite amek je sebenarnye, malas nak pikir malas nak carik2 lagi..kite xsuke tapak tebal..yg tapak nipis dh xde size...demmmm..why laaaaa kaki org malaysia nie comel2..kuikuikui..nak beli yg high tops tp mcm hurmmmm xyah la kut..mcm ssh lak rase..kalau kite jenis free hair macam dulu pehtu jenis pakai suar or kain yg xcukup kain, yg mcm kl nie sentiasa banjir je xpe laaa kut nak amek yg high tops..hehe..

Selain dari Converse nie tgk2 gak kasut2 lain..tp tuh laaaaaa..mcm xberkenan kat mata nie..kalau ade pun xde size..demmit..ahahahaha..lgpun kite xde survey beria pun..takat masuk2 tgk2 je..dahhhh..itu yg sudahnye ber-Chuck Taylor jeeeee..malas nak tgk2 pilih2 survey2 lg dh..

Sooo itu la kasut kite..yg kite nak semua xde..semua xde..semua xde...;(((((((((

Dikesempatan ini, kite nak menghulur sepuluh tangan mohon ampun dan maaf dari ujung rambut smp ujung kaki jikalau sepanjang2 nie kite ade wat salah, ade yg terguris hati ke ape ke..and kite nak ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dari kite dan Family utk u'olls semua..drive safe and have a safe journey!!..have fun!!..enjoy your raya aight!!!!..
Dari saya tuan blog, maybe kite xkan ber-update smp la kite balik dr Gold Coast..kat sana wifi mmg ssh nak crk..kalau ade kite akan cube utk meng-hupdate dari sana..kalau adeeee leeee..tp mmg ssh pun nak dptttt..data pulak kite off..soooo tunggu kite balik dr ostolia hokeyh..maybe ade ole2 utk anda2 semua...maybe utk u'ollssss-u'ollssss yg selalu dtg singgah blog kite and drop komen ke..mungkin nama2 yg ade kat "Top Commentator" tuh ke..yeee utk anda anda dan anda..u wait okayh u wait..later later i tell u who okayh..hehee..

Till then..xoxo..

p/s : so sorryyy coz kite xsmpt nak jengah blog u'olls..jgn la marah kite or terasa ngan kite hokeyh..kite tgh bz bz bz sebz nye skang nie..biasalah keje kat audit firm kan..nak2 lak dh nak due date utk anto report ke SSM kan..itu yg wat kelam kelibut idup nie..hehe..

5 comments:

  1. Selamat hari raya! Maaf zahir batin. Semoga selamat pergi dan selamat pulang ke Malaysia ye ;)

    ReplyDelete
  2. hepi hari raya!
    amik gmbo mek tembun byk sket :)

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya..lps raya dh xbz kan?hehe..follow u..

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya buat Sya dan Family

    ReplyDelete
  5. singgah di hari raya kedua..
    selamat hari raya
    maaf zahir batin dari saya..

    wah syioknya pergi ostolia.. cepaat updated citer ye :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...