Thursday, October 22, 2015

:: Budak Cantik ::

Qisya kalau gie certain kedai makan kat sri gombak and pasar pagi kat seri gombak tuh, kemain femes die..

Gie brekfes ngan mak kite kat satu restoran nie..org tuh beriya bile qisya dtg..hehehe..lepas tuh gie pasar pulak..memula mak kite masuk, kite tunggu dlm kete sebab qisya ade..sekali qisya mengamuk2 nak ikut nenek..so kite pun turun la jugak..

Sambil nak gie kat mak kite, dgr la pekerja2 kat pasar tuh tanye mak kite mana qisya..nmpk je qisya lalu, kemain menjerit lagi dieorg.."haaaaaa, ade pun budak cantik nie"..budak cantik hokeyh..cantik ke budak tuh..hahahahaha..

Gie kat tmpt jual sayur..cina nie kemain suke lagik.."haiii budak cantik..manyak cantik ini budak..kulit putih mcm cina..muka mcm cina"..pastu siap org2 yg beli tuh pun duk iye iye kan..bile nak balik, kemain lagi memasing.."bye budak cantik..bye budak cantik"..

Mak kite kate mmg biasa dieorg mcm nie..kemain suke ngan qisya..pekerja2 situ dh kenal dh..kat situ org cina la yg paling suke kat die..tuh yg dpt panggilan budak cantik tuh..kemain femes ye mek..dh tuh tetiap pagi ikut atok nenek gie brekfes ngan pasar..mmg org perasaan la semek nie..hehehe..

Mana budak cantik tuh???..
Nie haaaaa budak cantik tuh..cantik ke budak nie..buuk je mommy tgk..hahahahaa..

8 comments:

  1. Budak pipi tembum ni..
    Kalau akak dapat ni memang ke cubit pipi budak cantik ni :D

    ReplyDelete
  2. ooo..kita pun biasa shooping ikan kt pasar pg sri gombak tu..comel dak tecik ni..eh tukar cantik...!!!

    ReplyDelete
  3. hi budak cantik.. kite suka dengan awaklah budak cantik.. ekekeke.. tapi kalau kite peluk budak cantik ni mesti dak Nuha jerit cemburu..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum tuan/ puan. Sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat.jenis pekerjaan sy sambung rumah,pasang tile,plaster siling,wayaring,waterproofing,bumbung,plumbing,mengecat,grill dan owning,porch keta,autogate,vinyl floor,wallpaper,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,cheras,kl,ampang,damansara,puchong,nilai,sepang,bndr sri putra. Hubungi sy d no 0192945175 or wssp sy di no 01129110298 (amir)

    ReplyDelete
  5. Mestilah cantik. Kalau tak cantik takkan banyak orang suka. Heheh.

    http://angellovesoldier.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. Eleh mummy ni tak tahu ke memanglah cantik dan cerdik kan Qisya kan:)

    ReplyDelete
  7. memang cantik pun... meh ciom sikit... muah.. geram je pipi dia tu,,,

    ReplyDelete
  8. sbb cntik la org ckp suka tu..
    dh nk jd kak long dah dia :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...