Thursday, October 29, 2015

:: Dine @ Hard Rock Cafe, Melaka ::

Yeayyyyy, dapat jugak dinner kat sana..hehehe...memula smp tuh xde pun terpikir nak dinner kat HRC..but since somi kite kate dpt discount 10-15% dekat HRC kalau checked in dekat hotel casa del rio  tuh, might as well guna la kan..memula somi kite suruh gie berdua ngan qisya sebab die xtau lg time die mcm mana..kite okayh je tp dgn syarat tinggal credit card..wakakaka..

Then one night tuh tetibe somi kite kate boleh dinner kt sana sbb ramai yg nk dinner luar..weeehuuu!!..

Hard Rock dekat je ngan hotel..mmg walking distance jer pun..time kiteorg gie xramai org pun..so mari la kite mengorder makanan..
Pin batch tuh mmg dieorg akan bg kalau ade budak..
Our drinks..qisya ngan daddy air sama..ice lemon tea..air kite tuh xingat air ape..lupeeee dah..hiks..
Daddy punye..
Mommy punye..
Qisya punye..

After makan tuh mmg kekenyangan sesgtttt..surprisingly kite boleh abiskan meal kite..which kalau kite order burger mmg kompom xabis..selalu somi kite akan abiskan..hihihi..

Balik hotel, somi kite masuk meeting, kite berlingkau dlm selimut..tido la ape  lagi..nyamannnn!!!..;))))

8 comments:

  1. kecur air liur tengok makanan. Sedapnyaaa !

    ReplyDelete
  2. huarghh best nyerrr..tak pernah dapat makan kat sini lagi...nanti la ade extra money kiter nak terjah jugak la.

    ReplyDelete
  3. serius terliur...huwaaa...
    akk jarang makan tempat mahal2 mcm ni...
    so memang jakun jugakla..kehkeh

    ReplyDelete
  4. haih..menggoda sungguh makanan tuh semua..mek Qisya makan abih tak?

    ReplyDelete
  5. sdap nmpk menu ribs tu...hah dh kenyang pastu dpt lena ..nk plak kt otel mahal..mau tknk bgn kn..hehe

    ReplyDelete
  6. Eh.. jgn lupa sekarang makan berdua tau:) Mestilah boleh habis.
    Kakak hari itu pun makan kat sini masa balik jemputan kahwin kawan abang di Melaka.

    ReplyDelete
  7. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...