Wednesday, October 21, 2015

:: Kelapa Goyang ::

Kihkihkih..suke2 je nak translate kan..dh sedap2 nama coconut shake, biaukan jer la..hahaha..
Bile di melaka mmg xsah kalau xpekene coconut shake klebang ngan nasi lemak bungkus..perghhhhh!!!..very good combination..makan nasi lemak pedas, pastu bils dgn air sejuk manis kebabom!!!..terangkat u'ollss..baru la betul shake..shake shake shake ur booty bebeh!!!..wakakakakka..

Adehhhh, jap lg nak carik la..nasi lemak bungkus kat situ makcu (wife pakcu kite) kite punye abang yg supply..patut la podeh..orang nogori yg masak u'olls..

Uishhh, tetibe teringat ayam masak lomak cili padi mak makcu kite masak kek tampin tuh..kite nie yg hantu pedas pun bile makan menyinga u'olls..power betul masak lomak cili padi dieorg..berpeluh2, bibir dh tebal sbb pedassssss sesggtttttttt..tapi sedappppppp..siap bertambah2 makan lagi hokeyh..mmg kalau org yg manja xleh nak kene pedas yg super power punye, mmg xdigalakkan la utk makan..

*Entry teaser*


8 comments:

  1. mmg wajib singgah kalo ke mlk...dap22222

    ReplyDelete
  2. ngidammm... sejak preknen nayli ngidam nak coconut shake klebang ni. sampai skrg x dpt2.. nakkkkk!

    ReplyDelete
  3. Hmmm.... pedas ni yg sedap kat tekak Falsya
    Kakak suka lemak cili padi tapi itulah perut kakak mesti tak tahan (dah tualah agaknya)

    ReplyDelete
  4. Tak pernah lagi minum coconut shake nie. Kat Sarawak tak banyak kedai yang jual kot.

    http://angellovesoldier.blogspot.my/

    ReplyDelete
  5. Tampin.. ok dekat dah tu dengan kampung akak..

    ReplyDelete
  6. Wowwwww sedakkkkk nyeeee.....grrrr

    ReplyDelete
  7. nasi lemak tu tkdpt di tolak tu anytime anywhere falsya

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...