Friday, October 30, 2015

:: Bile Suami Mintak ::

Haiippppp..tamo tamo pikir lain hokeyh..hahaha..suke nyeah u'olls kalau mintak memintak nie..cepat je click kan..wakakakaka..somi kite mintak masakkan utk die kuey teaw goreng chinese style laaaa..haaaaa, pikir lain lettew..very the yellow brain tau u'olls..im very the good girl u know..no yellow yellow brain one..kihkihkih..saje je laa gurau2 petang jumaat sebelum bercuti berblog selama 2 hari..ye laaa weekend kan..family bonding time..woot woot!!..

Kelmarin somi kite requested nak dinner kuey teaw goreng..tp nak chinese style..sebenarnye kite lg prefer kalau somi kite request nak makan ape...senang..xyah nak perah otak pikir nak masak ape..lg satu sebab mmg yg die nak makan kan..gigih la si isteri pikir mcm mana la nak wat kuey teaw goreng chinese style nie..apolaie, tanyo pokcik google la..mihmihmih...

Balik dr opis, singgah market beli barang..maka berperang la kite kat dapur memasak kuey teaw goreng chinese style yg diminta..
maka terjadilah seperti di atas..gambau mcm blur sebab gego..

Hitam kan kuey teaw goreng chinese style kite..somi kite suke kuey teaw yg hitam2 gini..and rase lg sedap dari kuey teaw goreng yg penah kite masak sebelum nie..hahahahha..kite lagik suke rase yg ini..hehe..

Kite masak 2 peket kuey teaw..abis boliau..sodapppp..hahahahahhaa..

12 comments:

  1. kuew tiaw ni cik tunang suka la...SA agak kureng skit..tp yang jenis kuew tiow kung fu SA suka

    ReplyDelete
  2. Hmmm... sedap sangatlah sebab abis boliau hihi...
    Masak chinese style cakap pun dah ikut style dia juga ye:)

    ReplyDelete
  3. adoi sedapnya.. meh share resepi nya cane nak buat

    ReplyDelete
  4. mesti sedap sangt tu..boleh habis 2 bungkus...heheh

    ReplyDelete
  5. Akk pun kalau masak kueytiaw suka char kuey tiaw je..suka gelap2 jugak..hehehhee..tp makan kt umh jsla..kat luar xgemo sgt kuey tiaw

    ReplyDelete
  6. salam falsya, salam kenal. nmpk sedap.share resepi nnt k :)

    ReplyDelete
  7. Tak boleh tengok makanan. Tekak ni asyik nak makan.. hehehe..

    ReplyDelete
  8. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  9. Ingatkan suami mintak kawin 2 tadi...
    Hahahaha..

    Charkoeytiau geti buat?

    ReplyDelete
  10. tu dia...mcm kat kedaiii punya... !!

    ReplyDelete
  11. byk tu 2 bungkus kotiaw abis... hahaa.... mesti la sedap isteri kesayangan masak...:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...