Wednesday, October 28, 2015

:: Pelik..Mana Qisya? ::

Ade la one night dekat hotel time kat melaka..selalu kalau kat umah, walaupun katil tuh hanyalah kite dan qisya sahaja, selalu tuh jugak la kite hanya tido ujung2 katil..sebab qisya byk ngendeng ngan kite..

So one night tuh kite mcm pelik sebab katil terasa mcm luas sgttttt..pelik betul..punye la pelik smp kite terjaga dari tido..sebab sebelum tuh kite duk raba2 nak carik qisya (raba dengan mata tertutup), sekali xdpt rase..itu pun ye jugak wat kite terjaga..

Bukak je mata tgk2 elok baekkkkkk punye die dh placing dekat daddy die..hahahahaha..
Nmpk x nmpk x?..selalu kat umah kite yg kene gini..kat melaka, daddy yg kene..ujung2 katil je daddy tido..kihkihkih..

Gigih carik henfon nak snap gambau..rare sgt situation nie..wakakakaka..then esoknye, bile somi kite tgh meeting, kite send gambau nie.."patutlah semalam i xleh nak bergerak"..hahahahahaa..time tuh kite biaukan jer qisya..xde pun nak alihkan die smp la die alihkan diri die sendri..;)

Somi kite punyelah asyik duk pikir pasal keje, smp kite kejut bgn beli breakfirst pun boleh sebut pasal keje..boleh x?..

Satu hari tuh kite kejut die bgn mintak tlg beli nasi lemak paru..sekali nak tau somi kite ckp ape..

Somi, "Domok gie la beli..i tgh tunggu nak collect info nie"..

Isteri, "haaaa tunggu info ape pagi2 ahad nie"..

Somi, "i kan tengah nak collect info pasal tender i"..

Isteri bile dh bengang, "ehhh, xyah la..xpaham la i..tido nak collect info ape"..

Terus sentap isteri..hahahhahahaa..terus turun bawah..nasib baik la mak kite kol pastu kate die masak nasi lemak..kalau nak makan dtg umah..kite dh siap makan, dh siap balik umah, somi kite punye info xabis collect lagi (tido)..

Pastu somi kite turun..muncung kite sedepa panjangnye..pastu somi kite tanye,

Somi, "tadi ade suruh i gie beli nasi lemak ker?"..

Isteri, "haaaaaa laaaa"..

Somi, "i ckp ape?"

Isteri, "u kate nak collect info untuk tender la..xpaham i terus i turun bawah"..

Somi, "hahahhahahaha..mana la i perasan i ckp ape..hahhaa..i xlarat la"

Isteri, "huuuhhh, sentap i"..

Adehhhh..ngigau rupenye laki kite tuh..tp nasib baik la die merapu pasal nak collect info bagai..kalau merapu pasal pmpn, mau kite serkup muke die ngan bantal..hahahahhahhaha..ehh xde la smp gitu..paling kuat pun simbah ngan minyak panas jer..ehhh, hahahhahahahaah...

5 comments:

  1. siannnn hubby uuuu...mommy mek punnnn jgn la majuk jek sian baby..ehh..tak sian plak kat mommy mek..hehehe..

    ReplyDelete
  2. Hahahaha. Sampai terbawa dalam mimpi

    ReplyDelete
  3. haha.. suka dgr bila org mengigau lagi2 kalau yg dia ngigau tu best..

    ReplyDelete
  4. Kalau akak, akak suka tanya lagi dan lagi.. pehtu akak sakit hati balik.. kahkahkah..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...