Thursday, October 22, 2015

:: Kasut Yang Bikin Orang Seriau ::

Ade la one day tuh kite upload gambau kat fb..ootd kite itu hari la..kebetulan kite send gambau dekat org yg kite beli preggy jeans yg kite pakai tuh..kite suke sgt..kat blog pun ade kite up entry psl preggy jeans yg smart lagi stylo mylo itu baru nie..hehehe..
Alaaa yg gambau ini haaaa..owh ye, ade few yg tanye kite beli kat mana preggy jeans nie..berkenan katenye..kite beli kat IG Mommies2bees..sila la terjah..suar2 preggy die mmg dijamin lembut dan comfy..harga pun reasonable and affordable..smp 3 suar preggy kite beli kat org sama..

Pastu kat gambau yg kite upload kat fb tuh, ade kawan2 kite comment..betapa seriau dan takutnye dieorg tgk kite pakai heels time ngandung nie..hahahaha..not to worry gurls..the one i'm wearing that day was not heels..ngeeee..mmg dah lama dah bertukun all my heels and my stilettos..sejak pregnant ke qisya, smp qisya dh besau n dh pregnant the second one nie pun masih xmampu lagi nak pakai semua tuh..mana nak mengejar anak, mana nak dukung anak, mana nak tolak stroller, mana nak mengelolakan anak lagi..mau patah heels..certain occasion je kite pakai heels..mcm wedding or formal punye event..itupun xtahan dh..rase mcm nak berjalan kaki ayam jer..;)

Yang kite pakai itu adalah flat wedges..sebab itu la kite berani pakai even tgh pregnant..sebab die flat..
Inilah flat wedges kite yg buat org seriau dan takut itu..muahahahah..kite skang nie kalau nak beli kasut, mmg akan carik flat wedges yg tinggi2 kayak gini dong..hahaha..selalu kalau kuau ngan laki kite je kite selalu pakai..gie opis pun i'olls xpakai hokeyh..asyik duk lenjan crocs and flat shoes jer..ye la, kate pun somi xde..xyah la nak koya2 tinggi sgt..wakakakakaka..
U'olls tgk tinggi ker?..seriau x takut x?..ke biasa2 je..ke xde perasaan langsung..hahahahaha..

Nak buek camno..daku punye ketinggian just nice for asean ladies..ewah..comel je secomel muke baby face ku ini..matik la mesti ramai org muntah ijo kat dpn pc/laptop/henfon..hahahha..marah la org yg xcaya umur sebenar kite..sebab dieorg yg bilang..hahaa..bile dh jujur bgtau umur sebenar, kemain terbeliak bijik mato sebab xcayo..siap boleh kate tipu bagai smp nak tgk ic sebab ramai yg guest umur kite dlm range 23-27..ade yg kate kalau ckp baru pas abis spm pun org cayo..org kate bukan kite kate..korang sila sambung muntah ijo lagik..wakakakkaka..

Somi kite tinggi..tinggiiiii..ketinggian die tuh la yang menenggelamkan ketinggian wanita asia kite..hahahahhaa..kalau kite pakai flat shoes, paras2 bahu somi kite je..tuh yg bile kuar ngan die, kene pakai tinggi2..so nmpk la balance skit kat situ walaupun bile pakai tuh mmg xkan dpt sama tinggi dgn die pun..haks..

Dapat lak somi suke menganjheng bini.."ehhh tingginye domok aiii".."aik, dh rendang balik dh..tp rendang jenis berbuahhhh"..kalau kat umah lg sakit hati..nak mintak tlg amekkan barang2 tinggi mesti kene jugak.."xsmp kan..rendang kan"..pastu gelak mcm org gile..kalau dukung qisya pulak, "sian anak daddy..baru nmpk dunia nyeah..kalau mommy dukung xnmpk ape nyeah"..pastu gelak mcm org gile jugak..ehh, byk lagik la kalau nak diikutkan..sebagai balasan, kite paw somi kite kasut..wakakakaka..padan muke..nganjheng la lagik..hahahahah..

11 comments:

  1. Hmmm...akk why pakai kasut cmtu...
    risau nieyl tau...bahaya...
    Take care kak...love u...

    ReplyDelete
  2. tgk dr dpn kasut tu mcm tgi walau hakikatnye flat je...tp ati2 kn terpeleot ...cantik preggy jeans tu

    ReplyDelete
  3. cantik soya suke..inshallah kalo jaga jalan tu, tak da yg tersadung kan

    ReplyDelete
  4. Tinggi juga wedges dia tu..hehe,.baik2

    ReplyDelete
  5. Akak tengok seriau falsya..
    Akak tak de lah nak pakai tinggi macam tu..
    Tambahan dah kilauan emas ni..
    Pakai sandel jer hehhe

    ReplyDelete
  6. Walaupun flat tapi tinggi tu Falsya
    Sebaiknya jgn pakai dululah dik. Kakak pun rasa bimbanglah pulak. Takut terpelecuk
    Utk jalan tak ada masalah sebab flat. Baik-baik kalau pakai kasut tu..

    ReplyDelete
  7. suka.. suka.. suka... memang akak sukaler cam gini.. tak rasa sakitkan...

    ReplyDelete
  8. cntik
    walaupon flat tp ttp nmpak tinggi
    pa pe pon take care ye

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...