Friday, October 16, 2015

:: Paru2 Yang "Memusnahkan" ::

Bukan setakat rokok or alcohol or drugs or anything la u just name it yg manusia buat boleh memusnahkan paru2..paru2 pun boleh "memusnahkan" manusia..

Haaaaaaa, jgn xtau..ehhh ade tau paru2 yg "memusnahkan" manusia..
*My kinda nasi lemak paru..soooo yummehlicious!!!!!..sumpah sedap smp terbayang2..urghhhh!!!..why why why?!*

Haaaaa nampak x nampak x paru2 tuh..mmg bebetul "memusnahkan" manusia mcm kite..memusnahkan selera kite nak makan breakfirst bende lain..memusnahkan mood kite bile nak pegi beli, smp2 tgk2 stall tutup..frust betul..dh lepas breakfirst, nmpk stall bukak..ghopenye dieorg lmbt berniaga..smp hati abe main2 kang perasaang hadek..sobsss..yg xtahan tuh, sanggup pulak tuh gie beli padahal perut dh kenyang..utk makan lunch nnt katenye..

Hari2 nak makan masalahnye..sebelum tido dh terbayang nasi lemak paru smp meleleh2 ailio..mcm xsabar sgt nak tunggu pagi sebab nk beli nasi lemak paru semata..adehhhhh..kronik sungguh..

Itulah kite..kalau tingin satu makanan tuh, kene musim makan itu, ituuuuuuuuuuuuuu je yg kite nak makan..ulang2 makan breakfirst, lunch or dinner and even supper pun kite xkisah selagi x muak..boleh wat mood swing oiiii kalau x dpt..hati membara jer..sakit je..itulah penangan nasi lemak paru..muahahahahhaha..

Lapar plak dh..nak gie beli nasi lemak paru, paru lebih jap la..tp baru dpt info kate stall dieorg xbukak lagi..hurmmmm, hampir frust dh nie..bersangka baik..maybe mcm semalam lambat bukak..ehhh, kronik sgt dh nie..hahaha..

U'olls dh breakfirst???..




8 comments:

  1. Lahaulawala... kakak ingatkan apalah tadi hihi..
    Ini memanglah 'memusnahkan' siapa yg diet pasti punah punyalah
    Kakak pun suka apa lagi yg bersambal sedapnyaaaa:)

    ReplyDelete
  2. masalah nyer yang tgk pun membara jek dah canne!

    ReplyDelete
  3. mcm kenal je nasi lemak ni..ni yg kt byk2 gerai tepi jln tu ke?ada 1 makcik & ank jual...kalo blk gombak slalu bli...kitorang panggil nasilemak makcik kecik hehe

    ReplyDelete
  4. Alahaiiii...belum breakfast lagi ni. Tgk nasi lemak paru tu terus kecur ailio. Sedapnya.

    ReplyDelete
  5. sedapnya.... akak suka... terbayang paru berlado.... hahaa

    ReplyDelete
  6. Terliur tengok, esok nak cari jugak. Hahhaa

    ReplyDelete
  7. salam jumaat akk..
    Alhamdulillah...akk sihat..
    baby nak makan ye...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...