Monday, October 26, 2015

:: Budak Kelepet ::

Nama timangan qisya yg baru..budak kelepet..sebab suke sgt melepet ngan mommy..asal duduk asal baring je atas couch, haaaaaa mulalah nnt die dtg..baring atas badan, manjat badan, meleset2 kat kite sambil tgk youtube kat ipad..pastu kite xleh nak buat ape..tangan tuh kene sentiasa memeluk die..bile kalihkan tangan, die amek tangan kite balik, letak atas pinggang die ker perut die ker..time nak tido xyah cite la..sejak azali dh gitu..hahahaa..

Sebelum2 nie qisya mmg suke melepet2 gitu..jenis manja..tp bile nak beradik nie, lagi double up manja die..smp kadang kite rimas sbb asyik nak meleset jer..rimas tuh xde la selalu..kadang kite ngan perut senak, perut xselesa, time tuh la nak meleset2, melepet2, rimas la jadiknye..smp kite kene lari2 duduk kat dapur..hihihi..but most of the time, kite layankan qisya la..kesian die..
Nmpk x bebetul atas badan die baring..placing muke kat mulut kite sebab nak suruh kite cium die sentiasa..bile kite kalihkan muke sebab dh gatal rambut die masuk hidung, die kalihkan kepala kite suruh cium die lagi..anak la anak..
Haaaa gini la die..nak kene gitu pulak..mata kat ipad..aksi manjat mcm2 gaya, mcm2 tmpt ttp jalan..hahaa..
Peel kalau nak tido..
Ngan daddy xde pun la nak gini..ngan daddy kalau die time die nak kuar jer..sebab daddy melayan die selalu bawak gie jalan..hahaha..

Kite xde la asyik and sentiasa tolak2 qisya sebab rimas die gitu..mmg selalu kite layankan je peel meleset melepet qisya tuh..kite tgh enjoy moment melepet meleset tuh skang nie sebab nnt bile dh besau, xde maknyenye nak melepet meleset mcm mana sekarang ngan mommy..nnt kang rindu pulop..ye dop?..cume kalau perut xselesa je kite rase rimas..hehehe..

5 comments:

  1. comel qisya.. dia tau pasni mommy bz kat adik plak. tu dia nak manja2 ngan mommy selagi boleh.. hehe. qisya, kene igt tau, mommy sentiasa sayanh qisya walau dah dpt adik nnt :)

    ReplyDelete
  2. Tapi kalau dah jenis suka meleset manja sampai besar pun samalah Falsya.
    Ala... Falsya anak bongsu mesti tahu kan... Dah besar nak kawen pun masih meleset juga dgn mak kan..:)

    ReplyDelete
  3. singgah petang...
    qisya nak manja puas² ngan mommy....
    nanti dah ada adik...qisya nak manja kan adik pulak... :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...