Thursday, January 7, 2016

:: Dah "MATI" Baru Nak Terhegeh-Hegeh ::

Hamboiii sya..kasar nau tajuk tuh dh kenapa pagi2 nie..moody sgt ker?...aah pepagi dh moody..otw nak ke opis kemain jalan jammed all the way..tah ape yg jammed sgt tah..baru start keje ker memasing nie..sakit2 perut kite dibuatnye..stresssss!!!..T_T

Ape yg dh mati pastu baru nak terhegeh-hegeh???..yg dh mati tuh driving license kite..boleh x kite baru perasan semalam..dh mati 17 dec last year..dushhhh!!!!..

Padahal before expired tuh kite dh aware dh akan expired on that date..dh beria ingat, "okayh bulan 12 nnt nk renew driving license"..tp tuh la, mmg bile penyakit lupe dh bermaharajarela dlm diri nie, beria ingat mcm mana pun sudahnye mmg lupe jugak la..grrrrr!!!..
Kan dh expired tuh..

Arinie baru terhegeh-hegeh nk gie renew..hurmmmmm..

9 comments:

  1. takpe ibu nandung dimaafkan..kekekee..

    ReplyDelete
  2. Haha tu la tajuk sya mengejutkan. Buat dua tahun ke, berapa hinggit nanti update hehe..

    ReplyDelete
  3. Akk pun seminggu terlepas..lps birthday..tarikh beday pun blh lupa nk renew...tu yg skli renew 3 tahun trs..tp kompem lupa jugak..hahahaha

    ReplyDelete
  4. Adoiii..awat mummy....
    sampai x prasann..nasib baik xde JPJ atau polis tau...

    ReplyDelete
  5. Alamak aihhh babe..
    Baru teringat..
    Lesen kita pn bln ni jgk matinya..
    Huhuhuhu
    Walaupun daku jarang bwk kete ttp kene renew.. :D

    ReplyDelete
  6. Kita dulu setahun tak renew lesen. Tak sedar lesen dah lama matik. Jadi pemandu haram setahun dgn lesen tak hidup...ppffttt...Nasib tak der apa2.

    ReplyDelete
  7. Assalam. Sekarang dak ikut tarikh lahir. Senang sikit nak ingat tarikh renew lesen.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...