Friday, January 8, 2016

:: SUAMI ::

Tetibe arinie mcm nak fefilling bighoh..muahahaha..

Suami

Seorang yg cool, relax dan sabar..

Isteri

Seorang yg kepala angin, baran dan tidak penyabar..

Kontra kan kami..tp itulah yg melengkap kami suami isteri..kite cepat naik angin tp suami kite yg cool itu selalu tenangkan kite..kite jenis yg baran dan suami kite yg relax tuh xpenah nak curah lagi minyak dekat api yg tgh marak..kite jenis yg x penyabar tp suami kite yg penyabar tuh selalu bersabar dgn perangai kite yg xreti nak menyabar..hahahaha..

Ikutkan suami kite time muda bukan jenis yg gitu..biasalah darah muda kan..tp bile umur makin meningkat, die sendri berubah..sbb die kate dh timbul kesedaran and smp bile nak baran2 xtentu pasal..ehhh, somi kite tuh nmpk je mcm gitu tau..time muda2 dulu gangster..keje asyik nak membuli org jer..and dulu2 sebelum tunang die penah ckp kite, "u kan bertuah sgt sebab u dgn i bile i dh totally berubah"..dari segi ape and kenapa, xpayah la kite elaborate kan kat sini ape maksud die..kang meroyan pompuan2 yg "kenal" somi kite kalau dieorg baca..wakakakakaka..
gambar nie waktu annual dinner ofis kite..gomot gomot gomok gemok!!..sabar sya sabar..lagi sebulan lebih je lagi..hiksssss..

Ailebiu suami!!!...

Esok i belanja u makan durian..but after u belanja i makan dim sum, makan a&w and makan sandwich..muahahahahaahhaa..

11 comments:

  1. Itulah kena bersyukur sebab Allah dah beri yg terbaik..

    ReplyDelete
  2. sama la kiter.....uhuks..sayang laki kiter kan dik ;)

    ReplyDelete
  3. wah..untung ler....ehhhhhh...hahahahaha....

    ReplyDelete
  4. Biasalah...Kita dan pasangan memang berbeza. Itu lah yg buat kita saling melengkapi ☺

    ReplyDelete
  5. Indahnya aturan Allah tu Falsya..
    Kalau dua2 panas baran ..
    Teruk huru hara nya..
    Alhamdulillah dapat yg penyabar kan..

    ReplyDelete
  6. Alolololo!!
    Sweetnya dia..
    Itulah jodoh kan?!
    Allah swt berikan jodoh tu pelangkap kekurangan kita..
    Alhamdulillah!
    Syukur!!
    Kita pn mcm awok jgk..
    Ada pro kontra dia.. :D

    ReplyDelete
  7. Sweet Falsya, untung dapat yang sesuai..

    ReplyDelete
  8. Akk klu dgn ank2..akk punya baran kalah suami..so baran2 tgk tmpt jugak akk ni..suami pun grg jgk...tp bila ank2 xbelajo je

    ReplyDelete
  9. Pehhh banyaknya nak makan. Hahaha !

    ReplyDelete
  10. hahaha.. punyalah banyak dia nak makan.. part suami durian je..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...