Wednesday, January 6, 2016

:: Dah Boleh Pantang Ontok2 ::

After bersalin nnt kite akan berpantang dekat umah sendri..berpantang sendri mcm time qisya dulu..mak kite just dtg kejap2 jer..and kite akan berpantang dekat atas..xmcm dulu dh pantang kat hall bawah..somi kite siap sound awal2..jgn nak ngada2 turun2 bawah sepanjang pantang nnt..huwaaaaaaaa..kite siap berdrama, 

isteri, "alaaaa, atas nie mana ade ape2..kang kalau i boring mcm mana..pepagi i turun la..nak tido baru naik"
somi, "jgn nak ngada..i kan nak beli tv utk letak kat hall atas nie..by the time u bersalin dh ade tv dh..ape yg nak boringnye"

Okayh, skang dh xrase berat dh nak berpantang kat atas sbb tv dh ade..muahahaha...pasnie tunggu somi kite beli android box..so boleh tgk astro, boleh tgk movie..ye la umah aiii mana ade astro..selama nie hypptv jer..
 time nie somi kite try bukak you-tube..semek sorang nie nmpk je tulisan you-tube, kemain xtentu arah die..menggelepar sonok berlari sana sini..sonok nau..dan2 gie kat depan tv, tekan2 tv tuh..sebab die ingat mcm ipad boleh touch2 scroll2..hahahaha..pastu bile bengang xjalan, die tolaknye tv tuh..astaga, nasib baik tv xjatuh..
feveret katun die..minions..hahahaha..suke nau tgk minions..ulang2 3 4 kali pun xpe..

Tapi kan tapi kan..kalau ye xturun bawah sepanjang pantang nnt..mcm kompom akan turun bawah jugak jer..muahahahahahaa..kalau duk atas pun rasenye boleh tahan seminggu jer kut..pastu mesti ke bawah jugak sudahnye...huahuahuahua..

3 comments:

  1. Hahahah. Amboi mek siap nak tolak2 tv tu ye :D

    ReplyDelete
  2. hehee...x lama lagi dah nak berpantang ye...apapun semoga semuanya berjalan dgn lancar...:)

    qisya suka yer dgn tv baru....haha

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...