Thursday, January 14, 2016

:: Outpatient ::

Hari nie kite dirawat as an outpatient dekat Al-Islam Specialist Hospital..alhamdulillah xkene warded..
Even xkene warded pun, dirawat as an outpatient pun tetap kene masuk air..

Puncanye dekat ofis pagi td..smp2 je kite dh rase lain..nak muntah perut xselesa..kite pikir mungkin perut kosong dah masuk angin..masuk pantry buat air milo pastu makan roti 2 keping cicah air milo..xlama lps tuh, tetibe mcm nak pitam..mata dh start berpina..badan gigil, seram sejuk kebas semua ade..xtau nak terangkan mcm mana..

Mmg badan kite lemah sgt..

"Ehh aku nie low blood pressure ker?"..muke pucat lesi..wassup somi kite pastu die suruh gie hospital..huwaaaaa xlarat nak drive..last2 die kate die dtg amek kite kat ofis..

Itulah kisahnye..

Kate pun as an outpatient kan..so kejap je la..abis water drip sebotol, dh boleh balik..alhamdulillah bp ok, sugar ok, blood ok, and the most important is, baby ok..xtau asal jadik gitu..
Dh balik dh..

Somi kite antar gie kat parking..somi kite pulak terus ke ofis..byk lg keje die..meeting la workshop la ape la..
so kite drive kete slow2 balik umah..xkan nak biarkan kate seharian kat parking lot tuh..

Smp umah terus melepet atas sofa..
Xlarat betul..nak rest2 jap..

Till then..

9 comments:

  1. take care Sya n baby... bykkan kan rehat...mkn jgn lambat...nnt perut masuk angin...:)

    ReplyDelete
  2. Sis...gws ye..
    And take care..
    Penangan durian kot sis..

    ReplyDelete
  3. Kite pon ade pengalaman gitu mase pregnant anak sulung dulu :)

    ReplyDelete
  4. suka design kat tv tu...sweet2 je

    ReplyDelete
  5. Pasya...
    Take care pasya...
    Aku doakan ko ngn baby kuat smangat..
    Semoga urusan ko dipermudahkan..
    Aamiin!! Ko take race..

    ReplyDelete
  6. get well soon Sya
    alhamdulilah ya baby dan Sya ok, biasalah tu kalau preggy benda yg kita tak sangka boleh berlaku..

    ReplyDelete
  7. Mesti ada sebab yg Falsya tak tahu punca.
    Dah dekat-dekat ni kena jaga makan Falsya - kakak takut ada yg Falsya alah tu jadi sampai macam tu sekali.

    Tak mahu jagi lagilah...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...